- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Domestik regülatör ne demek?
Regülatör gaz regülasyonlarında kullanılan ve bina içlerinde istenilen bölümlerde doğalgazın basıncının düşürülmesi maksadıyla kullanılan ürünlerdir. Domestik regülatörler diye de adlandırılan bu ürünler genelde 300 mb lık basınçtan evsel kullanım değeri olan 21 mb basınca düşüm için kullanılır.
Doğalgaz branşman nedir?
fr. (branchement) 1. kalorifer, temizsu ve pissu tesisatında, ana düşey borudan çıkan yatay kol. 2. bir havagazı tesisatında, şebeke gaz borusundan binaya kadar olan ve bir ana güvenlik musluğu ile biten boru hattı.
Akış regülatör nedir?
Regülatör, akarsuyun yönlendirilmesi veya kısmen yükseltilmesinde kullanılan, su akışını düzenleyici beton duvar. Nehir tipi barajlarda suyun yükselip yönlendirilmesinde kullanılır. Sel sularının kontrolünde, suların kanallara yönlendirilmesinde kullanılan kontrol yapısına da regülatör denilir.
Doğalgaz servis 5 hatası nedir?
Başkent Gaz'a bugün aboneliğimi gerçekleştirdim. Saat 18 sularında sayacımın servis 5 hatası verdiğini gördüm. Anladığım kadarıyla bu hata alçak basınç hatası.
Branşman hattı ne demek?
Dallı şebekelerde dağıtım trafosuna yakın olan kısımlarda kullanılan kalın kesitli hatlara ana hat denir. Trafodan uzaklaştıkça incelen kollardaki ve son alıcıya kadar iletilen iletim hatlarına(dallara) ise branşman hatları denir.
Inşaat regülatör nedir?
Regülatör, akarsuyun yönlendirilmesi veya kısmen yükseltilmesinde kullanılan, su akışını düzenleyici beton duvar.
Renault regülatör ne demek?
Hız regülatörü, seçeceğiniz hızda hızınızın sabit kalmasına yardımcı olan ve ayarlanmış hız adı verilen bir fonksiyondur. Bu hız ayarlaması, 30 km/h hızdan itibaren her an yapılabilir. 1 Çalıştırma/Durdurma butonu.
Başkentgaz kart yenileme nerede yapılır?
Doğalgaz aboneliğinin size ait olması durumunda: "Sayaç Kart Arıza ve Kayıp Kart İşlemleri" yapabilen Başkentgaz Şubelerinden, Elektronik Sayaç Servisine abone numaranızla başvurmanız gerekmektedir.