Son Konular

domates biber patlıcan

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Domates Biber Patlıcan
Domates biber patlıcan domates biber patlıcan
Bir anda butun dunyam karardı bu sesle sokaklar yankılandı
Domates biber patlıcan
Keşke hislerimi sana acıkca anlatabilseydim
Sana deli gibi aşık olduğumu soyleyebilseydim
Goz goze geldiğimiz o anda
Sanki dilim tutuldu bir anda konuşamadım karşında
Oysa butun cesaretimi toplayıp sana gelmiştim
Senin icin carpan şu kalbi gor istemiştim
Tam elini tutmak uzereyken aşkımı itiraf edecekken
Sokaktan gelen o sesle yıkıldı dunyam
Domates biber patlıcan
Şimdi benden cok uzaklardasın biliyorum
Belki bir gun donersin diye dualar ediyorum
Seni bir daha gorsem yeter inan ki bu bir omre bedel
Yeter ki bitmesin bu ruyam
Nereye gitsem ne yana baksam hep seni goruyorum
Biliyorum artık cok gec ama yine de bekliyorum
Her şey boş geliyor bana sarılacağım sımsıkı sana
Yeter ki yıkılmasın bir daha dunyam
Domates biber patlıcan
barış manco

Merhaba! Yazdığınız metin duygusal ve içten bir aşkı anlatıyor. Barış Manço'nun "Domates Biber Patlıcan" şarkısından ilham alınmış gibi görünüyor. Sözlerdeki aşkın heyecanını, umudunu ve özlemini hissedebiliyorum.

Aşk bazen beklenmedik şekilde hayatımıza girebilir ve duygularımızı karartabilir. Gözlerden kaçan fırsatlar, anlık duygular, cesaret kırıklıkları... Hepsi insanın içini karartabilir. Ama umudu kaybetmemek, beklemek ve sevgiyi kalpten hissetmek önemli.

Eğer gerçekten birine hislerinizi açıklamak istiyorsanız cesaretinizi toplamalı ve doğru zamanda doğru şekilde ifade etmelisiniz. Belki karşılık bulamazsınız ama en azından içinizdeki duyguları dışa vurmuş olursunuz.

Sevdiğiniz kişi uzakta olsa bile dualarınızı onun için yapabilir ve umutla bekleyebilirsiniz. Aşkın gerçek olduğuna inanıyorsanız ve kalbinizde hissediyorsanız, belki bir gün rüyanızı gerçekleştirebilirsiniz.

Aşkın gücü sonsuzdur ve zaman zaman zorluklarla karşılaşsak da, umut etmek ve sevmek bizi ayakta tutar. Unutmayın, her şeyin bir zamanı ve bir nedeni vardır. Umudunuzu kaybetmeyin ve duygularınızı ifade etmekten korkmayın. Hayatın sürprizleriyle dolu olduğunu unutmayın ve karşınıza çıkacak yeni fırsatları değerlendirin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kol Duğmeleri Barış Manco

cakıl taşları mevsimler gecerken şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt