Son Konular

Dokuz Eylül Üniversitesi Hangi Bölümler Var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Dokuz Eylül Üniversitesi, farklı bölümler ile geniş bir eğitim yelpazesine sahiptir. Üniversitenin bünyesinde yer alan bölümler arasında tıp, hukuk, mühendislik, işletme ve iletişim gibi çeşitli alanlar bulunmaktadır. Tıp bölümü, sağlık sektöründe uzmanlık kazandırmak için öğrencilere eğitim verirken, hukuk bölümü ise hukuki bilgi ve becerileri geliştirmeyi hedefler. Mühendislik bölümü ise öğrencilere teknik ve teknolojik bilgileri aktarırken, işletme bölümü ise iş dünyasında liderlik ve yönetim becerilerini geliştirir. İletişim bölümü ise öğrencilere medya ve iletişim alanında uzmanlık kazandırır. Dokuz Eylül Üniversitesi, öğrencilere geniş bir bölüm seçeneği sunarak farklı kariyer hedeflerine yönelmelerine olanak sağlar.
İçindekiler

Dokuz Eylül Üniversitesi, geniş bir akademik yelpazede birçok fakülte ve bölüme sahiptir. Üniversitenin bünyesinde yer alan bölümler arasında:

Tıp Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, tıp alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Mühendislik Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, çeşitli mühendislik disiplinlerinde eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Edebiyat Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, sosyal bilimler alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Fen Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Fakültesi, fen bilimleri alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Hukuk Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, hukuk alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

İşletme Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi, işletme ve yönetim alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Eczacılık Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, eczacılık alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Diş Hekimliği Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, diş hekimliği alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi, denizcilik alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Fen-Edebiyat Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, fen ve edebiyat alanlarında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, iktisat ve idari bilimler alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

İletişim Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi İletişim Fakültesi, iletişim alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Mimarlık Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, mimarlık alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Teknoloji Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, teknoloji alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Güzel Sanatlar Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, güzel sanatlar alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Denizcilik Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, denizcilik alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Turizm Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm Fakültesi, turizm alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Yabancı Diller Yüksekokulu Hangi Bölümleri İçerir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, yabancı diller alanında eğitim veren birçok bölümü içermektedir. Bunlar arasında:

Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde Tıp, Hukuk, İşletme gibi birçok bölüm bulunmaktadır.
Edebiyat Fakültesi bünyesinde Türk Dili ve Edebiyatı, Arkeoloji, Felsefe gibi bölümler bulunmaktadır.
Mühendislik Fakültesi bünyesinde Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği gibi bölümler bulunmaktadır.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde İşletme, İktisat, Uluslararası İlişkiler gibi bölümler bulunmaktadır.
Tıp Fakültesi bünyesinde Dahiliye, Cerrahi, Pediatri gibi bölümler bulunmaktadır.

Eğitim Fakültesi bünyesinde Sınıf Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği gibi bölümler bulunmaktadır.
Fen Fakültesi bünyesinde Kimya, Biyoloji, Matematik gibi bölümler bulunmaktadır.
Mimarlık Fakültesi bünyesinde İç Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı gibi bölümler bulunmaktadır.
Hemşirelik Fakültesi bünyesinde Hemşirelik, Ebelik gibi bölümler bulunmaktadır.
Teknoloji Fakültesi bünyesinde Bilgisayar Teknolojisi, Endüstriyel Tasarım gibi bölümler bulunmaktadır.

T

Perşembe Günü Hangi Renk Giyilmeli?

T

Rakı Balık Hangi Balıkla Yapılır?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri