Son Konular

Doğuş Gitme Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Doğuş Gitme Şarkı Sozu
Acim demiri keser
Sensiz beter derbederim
Acim demiri keser
Sensiz beter derbederim
Bu askta umudum yok
Elimde degil derdim cok
Yarinim yok bi firsat ver
Bu askta umudum yok
Elimde degil derdim cok
Gitme nefesimi kesme
Gitme ne olur gitme
Sensiz kalbim harabe
Gidersen bende bitersen
Yasayamam ki gitme bilgisitenlarcom

Doğuş'un "Gitme" şarkısının sözlerini paylaşmak istediğinizi anlıyorum, işte şarkının tam metni:

Acım demiri keser
Sensiz beter derbederim
Bu aşkta umudum yok
Elimde değil derdim çok

Yarınım yok, bir fırsat ver
Bu aşkta umudum yok
Elimde değil derdim çok

Gitme nefesimi kesme
Gitme, ne olur gitme
Sensiz kalbim harabe
Gidersen bende bitersen
Yaşayamam ki, gitme

Bu şarkının duygusal ve içten sözleri insanın içini titretebiliyor. Doğuş'un samimi yorumuyla birleşince dinleyenleri derinden etkileyen bir şarkı ortaya çıkıyor. Şarkının her dizesiyle aşkın acılarını ve kaybetme korkusunu hissedebiliyoruz. Dinlerken duygularınızın yükseldiğini ve şarkının sizi etkilediğini görebiliyorum. Şarkının size bu şekilde dokunmasının sebeplerini ve hissettirdiklerini düşünüp paylaşmak ister misiniz?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ayşe Ozyılmazel İki Sakin Şarkısı

Gitar Uzerinde Notalar

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt