- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Doğtaş reklamında oynayan kadın kim?
Müge Boz, 2002 yılında İzmir Atatürk Lisesi'nden ikincilikle mezun oldu. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema TV Bölümü'nü kazandı. Televizyon, halkla ilişkiler, reklamcılık ve fotoğrafçılık alanlarında yurtdışında da eğitim aldı.
Iste gelsin reklamında oynayan kim?
Ünlü oyuncu Güven Kıraç, istegelsin reklamı ile ekranlardaki yerini aldı. Güven Kıraç'ın "Bana geldiler" sözüyle açılan reklam filminde istegelsin'in ürünleri tüketiciye market fiyatında sunduğu işleniyor.
Istegelsin reklamında oynayan kadın kim?
istegelsin'in yeni reklam filminde Güven Kıraç'ın kızı rolündeki Seda Bakan ve "Akıllı Taze" torununu canlandıran Cemre Demircan ile ekran karşısına geçti.
Polisan reklamında kim oynuyor?
Ajans oyuncu ve modellerimizden Ece Çavuş Polisan Boya " Polisan'la gülümse hayata " reklam filminde rol almıştır. Oyuncumuza göstermiş olduğu emek ve performansdan dolayı teşekkür ederiz.
Ay nasıl ferahladım reklamındaki kadın?
canlandıran arkadaş hande katipoğlu'nun bir akrabası olsa gerek çok benziyor. bu reklam yüzünden, evde televizyonsuz bir hayata geçmek üzereyiz. sakızdan, reklamdaki kızdan, markadan v.s. hepsinden tiksindim. kötülendiğine göre reklam işlevini yerine getirmiş. ben çok güldüm bu reklama.
Gönder gönder gelsin reklamında kim oynuyor?
Gönder reklamında oynayan oyuncu Rapçi Ramiz'in tam adı Ramiz Bayraktar'dır.
Evony reklamı kim oynuyor?
Evony reklamında kim oynuyor? Reklamda oynayan Açelya Akkoyun ise performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Evony'nin ilk kampanya filmi için kamera karşısına geçen sevilen oyuncu Açelya Akkoyun, iş birliğiyle ilgili olarak "Türkiye'nin en güvenilir hijyen markası Evony ile harika bir kampanyaya imza attık.
Gönder gönder gelsin şarkısını söyleyen kim?
RamizRest (Gönder Gelsin) / Sanatçı
Evony Reklam kim oynuyor?
Son günlerde televizyon ekranlarında sıklıkla dönen reklamlardan biri de Evony reklamı oldu. Evony reklamında kim oynuyor? Reklamda oynayan Açelya Akkoyun ise performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Evony reklamında kim oynuyor 2021?
Evony'nin ilk kampanya filmi için kamera karşısına geçen sevilen oyuncu Açelya Akkoyun, iş birliğiyle ilgili olarak "Türkiye'nin en güvenilir hijyen markası Evony ile harika bir kampanyaya imza attık.
Gönder gelsin reklamındaki rapçi kimdir?
Gönder reklamında oynayan oyuncu Rapçi Ramiz'in tam adı Ramiz Bayraktar'dır. Rapiç Ramiz, 1982 Yılında Bulgaristan'da doğdu.1989 yılında ailesiyle Türkiye'ye göçtü ve İstanbul'a yerleşti. 1994 yılında yabancı şarkıların sözlerini değiştirerek amatörce rap yapmaya başladı.
Ramiz Bayraktar kimdir?
Ramiz Bayraktar 1982 Bulgaristan doğumludur. Rap dünyasına 1994 yılında yabancı müziklerin üzerine söz yazarak adım atmıştır. Amatör olarak yaptığı iş 1996 yılında Fasttracker'da kendi beatlerini yapıp evinde kayıtlar almaya başladıktan sonra adım adım profesyönelliğe ilerlemeye başladı.
Umkaimun reklamında kim oynuyor?
Timuçin Esen, bir süre önce Abdi İbrahim İlaç firması ile yaptığı anlaşma neticesinde şirketin reklam filminde yer almaya başladı. Oyuncunun vitamin ve mineral içeren takviye edici bir gıda ürünü olan Umkaimun'un reklamında görenler, Hekimoğlu dizisini hatırlayarak gülümsemekte.