Son Konular

Doganin sahibi kim?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Doğanın sahibi kim?

2021 yılında Türkiye'nin en çok kâr eden eğitim kurumu olan İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu, Doğa Koleji'ni satın aldı.

Doğa Kolejlerinin yeni sahibi kim?

Doğa Kolejlerinin yeni sahibi kim?
M. N. Alpaslan Parlakçı, Doğa Koleji'nin devir işlemini ortak bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu. Prof. Dr. İsmail Koyuncu, "İTÜ 250 yıllık bilgi birikimi ve deneyimiyle ülkemizin en önemli akademik kurumlarından biridir.

ITÜ Doğa kime satıldı?

52 okul ve 48 franchise olmak üzere toplam 100 kampüs barındıran Doğa Koleji satıldı. Metal Yapı Konut'un da sahibi olan Saçaklıoğlu ailesinin 2016 yılında satın aldığı Fethi Şimşek'ten satın aldığı Doğa Koleji, 2020 yılının başında İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı'na devredilmişti.

Kahramanmaraş maraş Doğa Koleji sahibi kim?

Kahramanmaraş maraş Doğa Koleji sahibi kim?
KAHRAMANMARAŞ'IN İŞTAHI 2020 yılı başında patlak veren Doğa Koleji krizinde, İTÜ ile markalaşma fikrini en çok benimseyen franchise işletmecilerinden Kahramanmaraş Doğa Koleji sahibi Halil Gürsoy atak yaptı…

ITÜ ETA Vakfı Doğa Koleji sahibi kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesinde eğitim hayatını sürdüren Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni de bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu'na satıldı.

Doğa Koleji adı değişecek mi?

Doğa Koleji adı değişecek mi?
Satışla birlikte Doğa Koleji'nin ismi İTÜ Okulları olarak değişecek. Ödemeler Denizbank ve Garanti Bankası'na yapılacak. Öğretmenlerin tüm alacaklarını da İTÜ Vakfı üstlendi. Henüz Doğa Koleji ve İTÜ Vakfı cephesinden satışa ilişkin resmi bir açıklama yapılmış değil.

Fatih Şimşek kimdir?

Fethi Şimşek, 2002 yılında 100 öğrenci ile eğitim hayatına başlayan ve 52 okulu bünyesine katarak bugün 21 bin öğrenciye ulaşan Doğa Koleji ile Doğa Okulları kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Fethi Şimşek, 1958 tarihinde Şanlıurfa'da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa'da tamamladı.

Halil Gursoy kim?

Halil Gursoy kim?
Uzm. Dr. Halil GÜRSOY, Jandarma Genel Komutanlığı Komutan Yard.

Gürsoy Cemre Eğitim Kurumları kimin?

Kampüs kurucusu Dr. Halil Gürsoy ise Kahramanmaraşlı öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunacakları için oldukça gururlu ve heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Doğanın sahibi kim sorusu, farklı şekillerde ele alınabilir. Genel anlamda doğanın sahibi olarak düşündüğümüzde, doğa hiçbir bireye veya kuruluşa ait değildir. Doğa, dünya üzerindeki canlı ve cansız tüm varlıkların yaşamını sürdürebilmesi için gerekli olan yaşam alanı, kaynaklar ve ekosistemlerin bütünüdür. Dolayısıyla doğanın gerçek sahibi olarak nitelendirebileceğimiz bir varlık veya kurum bulunmamaktadır.

Ancak bahsettiğiniz metinde geçen "Doğa Koleji"nin sahip değişikliği ve isim değişikliği ile ilgili bilgiler verilmiştir. Fethi Şimşek'in Doğa Koleji'ni satın aldığı ve 2020 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı'na devrettiği bilgisi paylaşılmış. Sonrasında ise Can Eğitim Grubu'nun İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu'nun Doğa Koleji'ni satın aldığı ifade edilmiş.

Dolayısıyla, belirli eğitim kurumlarının sahiplik değişiklikleri ve isim değişiklikleriyle ilgili bilgiler verilmiş olsa da genel anlamda doğanın sahibi dediğimizde, doğanın kendine özgü bir sahibi olmadığını ifade etmek mümkündür.

Ethernet kablosu interneti hizlandirir mi?

Otomatik arac cekilir mi?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt