Son Konular

Dogalgaz yardimi ne zaman yapilacak?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Doğalgaz yardımı ne zaman yapılacak?

Ödemelerin mart ayı içinde yapılacağını hatırlatan Yanık, "İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirdiğimiz Doğalgaz Tüketim Desteği'nde başvurular bugün itibarıyla başlıyor. Isıl harita baz alınarak 2 dönemlik belirlediğimiz destek tutarımız 450 TL – 1150 TL arasında değişecek" dedi.

Doğalgaz faturası yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyen haneler, e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek. Doğalgaz fatura yardımı için de e-devlet kaydı olmayan vatandaşlar sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile kendilerine en yakın sosyal hizmet merkezlerine müracaat edebilecek.

Doğalgaz yardımı nereden alınır?

Doğalgaz yardımı nereden alınır?

Doğalgaz yardım ödemeleri başladı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen doğal gaz tüketim desteğinde ödemelerin başladığını açıkladı. 18 Şubat'ta başlayan doğalgaz yardımı başvurusunda 230 bin haneye destek verildi. Birinci taksiti olarak toplamda 80,5 milyon lira hesaplara yatırıldı.

Doğalgaz yardımı başladı mı?

"Destek tutarımız 450 lira ile 1150 lira arasında değişiyor" "İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirdiğimiz Doğalgaz Tüketim Desteği'nde ödemelerimiz başladı. Isıl harita baz alınarak belirlediğimiz destek tutarımız 450 lira ile 1150 lira arasında değişiyor. Ödemelerimizi iki taksit olarak gerçekleştiriyoruz.

Fatura yardım başvurusu nasıl yapılır?

Fatura yardım başvurusu nasıl yapılır?
Geçen yıl 2,5 milyar TL bütçe ayrılan elektrik fatura yardımı başvuruları e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na (SYD) yapılıyor. SYD vakıf temsilciliklerinin, il valiliklerinin içinde bulunduğunu belirtelim.

PTT'den dogalgaz yardimi nasil alinir?

"Doğalgaz Tüketim Desteği'ni hem faturalı hem de ön ödemeli sayaç kullanan hanelere vereceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın e- Devlet'ten yaptıkları başvuruları onaylandıktan sonra hak sahipliği bulunan vatandaşlarımız PTT'ye gidip faturalarını ibraz ederek destekten yararlanabilecek.

Doğalgaz yardımı nasıl alınır e-devlet?

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, e- Devlet üzerinden yaptıkları başvuruları onaylandıktan sonra hak sahipliği bulunan vatandaşlarımız PTT'ye gidip faturalarını ibraz ederek destekten yararlanabilecek. Diğer yandan ön ödemeli sayaç kullanan vatandaşlarımızın ise destek miktarı kartlarına yatırılacak" dedi.

PTT'den doğalgaz yardimi nasil alinir?

PTT'den doğalgaz yardimi nasil alinir?

Doğalgaz yardımının ne zaman yapılacağı hakkında verilen bilgilere göre, ödemeler mart ayı içinde gerçekleştirilecek. Ayrıca Doğalgaz Tüketim Desteği için başvuruların bugün itibariyle başladığı belirtilmiş. Yardım tutarının 450 TL ile 1150 TL arasında değişeceği ifade edilmiş.

Doğalgaz faturası yardımından yararlanmak isteyen haneler, e-Devlet üzerinden başvuru yapabilirler. E-Devlet kaydı olmayan vatandaşlar ise sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile sosyal hizmet merkezlerine başvuruda bulunabilirler.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın açıklamasına göre, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik doğalgaz tüketim desteği ödemeleri başlamış durumda. 18 Şubat'ta başlayan doğalgaz yardımı başvuruları sonucunda 230 bin haneye destek sağlanmış ve toplamda 80,5 milyon lira ödeme hesaplara yatırılmış.

Doğalgaz yardımı ile ilgili bilgilere göre destek tutarının 450 TL ile 1150 TL arasında değiştiği ve ödemelerin iki taksit halinde gerçekleştirildiği belirtilmiş.

Fatura yardım başvurusu ise e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na yapılabilir. Geçen yıl için ayrılan 2,5 milyar TL bütçe ile elektrik faturası yardımı başvuruları da benzer şekilde gerçekleştiriliyor.

Doğalgaz yardımını PTT'den almak isteyen vatandaşlarımızın, e-Devlet üzerinden yaptıkları başvuruların onaylandıktan sonra PTT'ye giderek faturalarını ibraz ederek destekten yararlanabilecekleri bilgisi verilmiş. Faturalı veya ön ödemeli sayaç kullanan vatandaşlarımızın destekten nasıl yararlanacakları hakkında da detaylar paylaşılmış.

Galaxy Watch 4 nasil kapatilir?

Tebesirli su icersek ne olur?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt