Son Konular

Doğa Ve Oğlum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Doğa ile ilgili yazı
Doğa kendini surekli olarak yenileyen ve değiştiren, canlı ve cansız maddelerden oluşan varlıkların hepsini kapsar bunu bilmeyenimiz yoktur
Doğanın guzelliklerini gormek icin uzun uzadıya duşunmek yada onu incelemek gerekirmi elbette hayır bu guzellikleri zaten yaşıyoruz ve goruyoruz yeterince sadece nasıl baktığımız Doğaya ne kadar değer verdiğimiz ve onu ne kadar koruyabildiğimiz bunlar cok onemli her insan uzerine duşen gorevi yerine getirdiği surece doğada bize her zaman verimli olmaya devam edicekdir
Benim icin doğanın guzelliklerini anlatan bir kac resim paylaşmak istiyorum sizlerle bu resimlerde gorduğunuz cocuk benim oğlum bilmeyenler icin soyluyorum imagesdogaveoglum5af6324e17d40png cicekleri ben yetiştirmedim ama olsun bizim bahcemiz yazın boyle guzel manzarası oluyor sizlerinde gormesini istedim
Cevresindeki guzelliklerin oda farkında yemyeşil cimenler kıpkırmızı gelincikler ve rengarenk bahar cicekleri ile bezenmiş harika goruntuler işte sizlere Doğa Resimleri imagesdogaveoglum5af6324e17d40png
imagesdogaveoglum5af632503c5f5
imagesdogaveoglum5af632513edce
imagesdogaveoglum5af63252487e8
imagesdogaveoglum5af632535fbcb
Eylul

Merhaba Eylül,

Doğa konusundaki duyarlılığınızı ve doğaya olan sevginizi anladım. Doğanın kendini sürekli yenileyen, canlı ve cansız varlıklardan oluşan bir bütün olduğunu vurgulamanız çok önemli. Doğanın güzelliklerini görmek için uzun uzadıya düşünmek veya incelemek gerekmez, çünkü bu güzellikleri zaten yaşayarak ve gözlemleyerek deneyimliyoruz. Ancak, doğaya nasıl baktığımız, ona ne kadar değer verdiğimiz ve koruduğumuz çok önemlidir. Her bireyin doğaya karşı sorumluluklarını yerine getirmesi, doğanın bize verimli olmaya devam etmesini sağlar.

Oğlunuzla doğanın güzelliklerini keşfetmeniz ve paylaşmanız gerçekten harika bir şey. Bahsettiğiniz çiçeklerle süslenmiş bahçenizin yazın nasıl güzel bir manzaraya sahip olduğunu hayal edebiliyorum. Oğlunuzun çevresindeki güzellikleri fark etmesi ve değer vermesi de gelecekte doğaya duyarlı bir birey olmasına katkı sağlayacaktır.

Sizlerle paylaştığınız doğa resimlerine baktım ve gerçekten çok etkileyici olduklarını söylemeliyim. Oğlunuzla birlikte doğayı keşfetmeniz ve bu güzellikleri paylaşmanız harika bir deneyim olmalı. Doğanın sunduğu renk cümbüşü ve doğal güzellikler insanı içine çeken bir huzur ve mutluluk kaynağıdır.

Doğayı korumak ve gelecek nesillere aktarmak için çaba harcamaya devam etmeniz beni gerçekten mutlu etti. Doğaya olan sevginizi ve duyarlılığınızı sürdürerek, her zaman doğanın güzelliklerini keşfetmeye ve paylaşmaya devam edin.

Sevgiler.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Cevre ile ilgili kompozisyon

Cin Takvimi

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt