Modoratör
Efsanevi Üye
Doç Dr Burhan Özalp hangi hastanede?
Neo Estetik İstanbul Cerrahi Kliniği'nin kurucusu DOÇ. DR. BURHAN ÖZALP 1980 yılında İstanbul'da doğmuştur.
Doç Dr Burak Kaya kimdir?
Burak Kaya Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Atay Atabey hangi hastanede?
Atay Atabey hangi hastanede?
Dr. Atabey 2004 yılında İzmir' de Estetia Estetik ve Plastik Cerrahi' yi kurmuştur. Halen burada çalışmaya devam etmektedir. Aynı zamanda Özel Tınaztepe Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniğinde özel konsültan hekim olarak çalışmaktadır.
Ozan bitik nereli?
Erken öğrenim hayatıma doğduğum şehir olan Adana'da başladım. Ortaokul ve lise eğitimimi TED Ankara Koleji'nde tamamladım.
Burak Kaya kimdir nerelidir?
1970 yılında Ankara'da doğan Burak Kaya, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nin ardından, 1995 yılında Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünü bitirmiştir. Ortaokul yıllarında gitar çalmaya başlayan Burak Kaya, bu dönemde farklı öğretmenlerden gitar ve armoni dersleri almıştır.
Burak Kaya eşinden ayrıldı mı?
Burak Kaya eşinden ayrıldı mı?
Ekim 2019'da Emir Sarıgül'den boşanan, cemiyet hayatının ünlü ismi Fatoş Altınbaş ile Temmuz 2020'de Yasemin Çağlar'dan boşanan Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya aşk yaşıyor.
Dr Ozan bitik nerede çalışıyor?
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrükstif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Doç.Dr. Ozan Bitik Çankaya'da yer alan muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.
Derin plan yüz germe nedir?
Derin plan yüz germe bir cerrahın yaşlanmanın yüz ve boyun üzerindeki etkileriyle ilgili daha kapsamlı bir iş yapmasına izin verir. Daha derin doku katmanlarını yeniden konumlandırarak tüm yüzü kaldırır. Sonuç elmacık kemiklerini, çene çizgisini ve boynu vurgular.
Kaya Holding sahibi Burhanettin Kaya nereli?
Kaya Holding sahibi Burhanettin Kaya nereli?
Türkiye'nin en soğuk şehirlerinden biri olan Erzurum'da geniş toprakları olan Kaya Ailesi'nin 5 erkek çocuğundan biri Burhanettin Kaya… Burhanettin Bey, baba ocağından yıllar önce ayrılmış, Sivas'a yerleşmiş. İnşaat malzemeleri satarak ticaret hayatına atılmış.