Editör
Efsanevi Üye
DO&CO hangi ülkenin?
DO & CO Avusturya'da kurulmuş, yemek, uçak ve tren yemek hizmetleri, organizasyon, otelcilik gibi sektörlerde faaliyet gösteren şirket.
Turkish Do&Co nun sahibi kim?
Türk Hava Yolları, uçak içi ikram, yemek, içecek, yolcu salonu ağırlamaları için Do&Co isimli Avusturya merkezli bir şirket ile ortaklık yapıyor. Bu şirketin kurucusu Atilla Doğudan isimli bir Türk… Şirket on yıldır THY'nin tüm uçuşlarında hizmet veriyor.
Do Co kime satıldı?
Do Co kime satıldı?
İkram organizasyon, otelcilik hizmetleri veren Do & Co Aktiengesellschaft, şirketin yüzde 10'una denk gelen 974 bin 400 adet hisseyi, hisse başına 48 euro bedel ile borsa dışında sattı.
Atilla Doğudan aslen nereli?
Atilla Doğudan aslen nereli?
Babası Türk, annesi Avusturyalı bir ailenin çocuğu olarak 1959 yılında İstanbul'da doğan Attila Doğudan, Viyana İktisad Üniversitesi'de eğitimini sürdürdüğü sırada DO & CO şirketinin temeli sayılabilecek küçük bir şarküteri işletmesi açarak ticarete başladı. 1987 yılında eski Formula 1 pilotu Niki Lauda ile tanışması …
Turkish Do&Co ne demek?
İstanbul'da Eylül 2006'da kurulan şirket, 1 Ocak 2007'de operasyona başladı. Turkish DO&CO, başta THY olmak üzere yurt içi ve yurt dışı merkezli hava yolu şirketlerine uçak içi ikram hizmeti veriyor. Şirkette 5 binden fazla personel çalışıyor.
Doco Hangi Havayolları ile çalışıyor?
Turkish DO&CO markası ile yıllardır Türk Hava Yolları'na (THY) ikram veren şirket, şöhretinin bir bölümünü de THY hizmetine borçluydu. Geçtiğimiz yıl, 15 yıllık bir anlaşma ile THY ile uzun yola devam kararı verildi. Dünyada ilk kez uçakta özellikle Business sınıfında 'Uçan Şef' uygulaması da başlatıldı.
DO&CO Genel Müdürü Kimdir?
DO&CO Genel Müdürü Kimdir?
Kurumsal Yönetim
Yönetim Kurulu Başkanı | Mehmet İlker Aycı
Yönetim Kurulu Başkan Vekili | Attila Turgut Doğudan
Yönetim Kurulu Üyesi | Ahmet Ketenci
Yönetim Kurulu Üyesi | Arzu Akalın
Yönetim Kurulu Üyesi | Attila Turgut Doğudan
Turkish Do&Co ne iş yapar?
Turkish Do&Co ne iş yapar?
türk hava yolları ile do&co restaurant catering firmalarının ortak kurduğu thy uçuşlarında ikramları hazırlayan firma.
Atilla Doğan nereli?
1968 yılında Artvin'in Şavşat ilçesinde doğdu.
DO&CO sahibi kim?
Attila Dogudan Privatstiftung, DO & CO Aktiengesellschaft'ın %33,07 oranında hissesine sahip olup, bu oran %1,59'luk yönetim ve personel katılımı için ayrılan ve Attila Dogudan Privatstiftung tarafından yönetilen hisseleri de içermektedir. Kalan %66,93 oranındaki hisseler halka açıktır.
DO&CO ne demek?
DO&CO ne demek?
Attila Doğan Öldü mü?
Attila Doğan Öldü mü?
AD Demirel patronu Attila Doğan öldü, işçiler hakkını helal etmedi!