Modoratör
Efsanevi Üye
DLL hatası neden verir?
Dll dosya uzantılarında çok sayıda hata ile karşılaşılabilir. Çok sık karşılaşılan msvcr100.dll hatası ise, genellikle dosyaların bozulmasından kaynaklanır.
Eksik DLL dosyaları nasıl tamamlanır?
Adım: "Başlat" menüsüne gidin ve "Yönetici Olarak Komut İstemi" ni çalıştırın. 2. Adım: "Sfc / scannow" yazın ve tarama işlemini başlatmak için "Enter" tuşuna tıklayın. Bundan sonra, sistem eksik DLL dosyalarını otomatik olarak geri yüklemelidir.
DLL hatası nasıl giderilir?
DLL hatası nasıl giderilir?
Windows güncellemelerini yükleyin DLL dosyaları Windows işletim sitemi le geldiği için eğer bilgisayarınızda Windows güncellemesi varsa bu güncellemeleri yaparak eksik ve ya sorunlu olan DLL dosyalarını düzenleyebilirsiniz. Windows güncelleştirmeleri önemi adlı konumuzu okuyabilirsiniz.
Eksik dll dosyaları nereye atılır?
Eksik dll dosyaları nereye atılır?
Windows\SysWOW64\ klasörüne atılır.
Eksik dll nasıl yüklenir?
Eğer 32 bit için yüklemek istiyorsanız indirdiğiniz dll dosyasını sağ tıklayıp kes ya da kopyala dedikten sonra Bilgisayar > C: > Windows > System32 klasörüne yapıştır diyoruz. Eğer 64 bit için yüklemek istiyorsanız indirdiğiniz dll dosyasını iki farklı klasöre atmanız gerekiyor.
Dll nasıl atılır?
DLL dosyası nasıl editlenir?
DLL dosyası nasıl editlenir?
Tıklayınca DLL dosyası Hex Editor'da açılır. DLL'in içeriğini düzenle. İkili bir değeri düzenlemek için ona sağ tıkla, Edit'e (Düzenle) tıkla ve değeri gerektiği gibi değiştir.
Dll dosyası hangi klasöre atılır?
Dll dosyası hangi klasöre atılır?
DLL Hatalarında , Dll Dosyası Nereye Atılır? 64 Bit İşletim Sistemi ise Bilgisayarınız ; C:\ Windows\SysWOW64\ klasörüne atılır.
Setup dll dosyası nasıl yüklenir?
İlk olarak Bilgisayar > C: > Windows > System32 klasörüne daha sonra da Bilgisayar > C: > Windows > SysWOW64 klasörüne atıyoruz. 1.ADIM: İlk olarak System 32 klasörüne atıyoruz. 2.ADIM: Son olarak aynı dll dosyasını SysWOW64 klasörüne de atıyoruz.