Son Konular

Diyanet Atama 2 Daire Baskani kim?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Diyanet Atama 2 Daire Başkanı kim?

İmam-Hatip Müezzin-Kayyım ve Kuran Kursu Öğreticilerinin Her türlü Atama ve Nakil İşlemlerinin yapıldığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne bağlı Birime Atama 2 Daire Başkanı olarak tedviren görevlendirilen Uğur Yilmaz hocamızı Daire Başkanlığı makamında ziyaret ettim.

Din Hizmetleri Daire Başkanı kimdir?

Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Abdurrahman Han ve Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahattin Çelebi, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik ile birlikte Vali Hasan İpek'i ziyaret etti.

Mustafa Bülbül kimdir?

Mustafa Bülbül kimdir?
1946'da Tokat – Çamlıbel'de doğdu. Çapa Öğretmen Okulu ve Gazi Eğitim Enstitüsü Müzik bölümünü bitirdi. Yedi yıl öğretmenlik yaptıktan sonra, 1970'de Çoksesli Korosu'nun sınavlarını kazanarak TRT'ye girdi. 1963'den itibaren Yelken, Ilgaz, Felsefe ve Türk Dili dergilerinde şiir ve öyküleri yayımlandı.

Diyanet işleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü kim?

Diyanet işleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü kim?
Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet BİLGİN'in Antalya İl Müftülüğü Ziyareti. Bilgin: Bulgaristan Müslümanları Diyanetinin islamofobi ve nefret söylemiyle mücadele edeceğine inanıyoruz.

Dursun Ali Coşkun Kimdir?

2005–2008 yılları Arasında Mersin İli Anamur İlçe Müftülüğü, 2008-2011 yılları arasında Ankara İli Polatlı İlçe Müftülüğü yaptı. 01.05.2011 tarihli Kararname ile Mardin İl Müftüsü olarak atanan Dursun Ali COŞKUN, 16.01.2017 tarihinde Mersin İl Müftülüğü görevine başladı.

Sedide Akbulut Nereli?

Göçmen bir ailenin çocuğu olan Bangladeş asıllı Sultana, İngiltere'de Queen's Counsel'a (bir avukatın alabileceği en üst düzey unvan) atanan ilk başörtülü ceza avukatı oldu. Şimdi de Fransa'daki başörtüsü yasağıyla mücadele için uluslararası girişim başlatıyor.

Prof Dr Fatih Kurt kimdir?

Prof Dr Fatih Kurt kimdir?
Memuriyete 1997 yılında Bursa-İznik'te İmam-Hatip olarak başladı ve İstanbul-Bağcılar ilçesinde aynı unvanla görevine devam etti. Diyanet İşleri Başkanlığı Haseki Eğitim Merkezinde Vaizlik-Müftülük İhtisas kursunu (2002) tamamladıktan sonra Konya-Karapınar ilçesine vaiz olarak atandı.

Personel Daire Başkanı Kim MEB?

Personel Daire Başkanı Kim MEB?
Personel İletişim Listesi
GENEL MÜDÜR
Ad Soyadı | Görev | Telefon
| Daire Başkanı | 413 15 92
Rukiye YILDIZ | Millî Eğitim Uzmanı | 413 14 99
Ahmet ÖZMEN | Şube Müdürü | 413 26 90

Erkan Çavuşoğlu Kimdir?

Erkan ÇAVUŞOĞLU. 17 Ağustos 1972 tarihinde Trabzon ili Akçaabat ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaokulu köyünde okuduktan sonra; 1990 yılında Ankara Keçiören Çevre Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu.

Suat okuyan kimdir?

Suat Okuyan, 1974 yılında Sakarya-Akyazı'da doğdu. İlköğrenimini Altındere Mehmet Akif İlkokulu'nda tamamladı. Pendik İmam Hatip Lisesi'nin orta kısmından ve Akyazı İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu.

Fatih Kurt hoca nereli?

Fatih Kurt hoca nereli?
Erzurum'lu olan Doç. Dr. Fatih KURT, 1977 yılında İzmir'de doğdu. İlköğrenimini, ortaöğrenimini ve hafızlık eğitimini İstanbul'da tamamladı.

Uğur Yılmaz, İmam-Hatip Müezzin-Kayyım ve Kuran Kursu Öğreticilerinin atama ve nakil işlemlerinden sorumlu olan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'ne bağlı Birime Atama 2 Daire Başkanı olarak görevlendirilmiştir.

Abdurrahman Han ve Selahattin Çelebi, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda sırasıyla Din Hizmetleri Daire Başkanı ve Cami Hizmetleri Daire Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Mustafa Bülbül, 1946 yılında Tokat'ın Çamlıbel ilçesinde doğmuş olup eğitim hayatını tamamladıktan sonra TRT'ye katılarak müzik alanında çalışmalarda bulunmuştur.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü bilgisi verilmemiştir.

Dursun Ali Coşkun, çeşitli il ve ilçelerde müftülük görevlerinde bulunmuş olan bir din görevlisidir.

Sedide Akbulut ise Bangladeş asıllı bir aileden gelen ve başörtülü bir ceza avukatı olarak tanınan bir kişidir.

Prof. Dr. Fatih Kurt, Erzurum doğumlu bir akademisyen ve din görevlisidir.

Erkan Çavuşoğlu, Trabzon doğumlu ve Ankara'da eğitim almış bir bireydir.

Suat Okuyan, Sakarya kökenli ve eğitimini İstanbul'da tamamlamış bir kişidir.

Doç. Dr. Fatih Kurt ise 1977 yılında İzmir'de doğmuş ve eğitimini İstanbul'da almış bir akademisyen ve din görevlisidir.

Harika Avci su anda nerede?

Pul olmak ne demek?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt