Modoratör
Efsanevi Üye
DistroKid ne kadar kesinti yapıyor?
amerika vergi mükellefi numarasını almadığınız sürece paranızdan 0'luk kesinti ve 5 dolarlık transfer ücreti alınıyor.
Dijital müzik servisi güvenilir mi?
Bu sebepten dolayıdır ki dijital müzik servisi güvenilir mi sorusuna yanıt aranmaya çalışılıyor. Dijital müzik servisi profesyonel ve aynı zamanda güvenli şekilde seçtiğiniz zaman önünüzde herhangi bir engel kalmayacaktır. Sanatınızı tam aksine sorunsuz şekilde yapma şansına sahip olacaksınız.
Spotify vergi veriyor mu?
Spotify vergi veriyor mu?
Netflix, Spotify gibi ücretliler için; YouTube, Twitter ve Instagram ise ücretsizler için popüler örnekler. Resmileşen yeni vergi paketiyle birlikte, tüm bu şirketlerin Türkiye'deki faaliyetlerine %7,5 oranında "Dijital hizmet vergisi" getirildi.
Spotify vergi var mı?
Spotify ve Apple Music gibi platformlar parçalarınızın dinlenme sayısına göre bir hesap çıkartıp aracı firmaya ödeme yapıyor. O aracı firma da size ödeme yapıyor. Evren Özmen: Mevzuatta bunun karşılığında vergi mükellefi olmak var. Bu gelirlerden elde edilen para Türkiye'ye geldiğinde beyan etmek durumundasınız.
DistroKid kaç günde yayınlıyor?
bunun yanında şarkınızı istediğiniz tarihte yayınlama fırsatına erişiyorsunuz. ilk pakette yükler yüklemez dağıtıma çıkıyor ve 1-2 hafta içerisinde neredeyse tüm platformlara gönderiyor şarkınızı. ileri bir tarihte yayınlamanın avantajı; şarkınızın reklamını daha planlı yapabiliyorsunuz.
Müzik dağıtım şirketi nedir?
Müzik dağıtım şirketi nedir?
Dijital Müzik Dağıtım yani dijital müzik servisi yasal olarak hakları size ait olan müzik eserlerini yani şarkıları, Apple Music, iTunes, Spotify, Deezer, Fizy, Muud, Tidal, Anghami, Amazon Music ve YouTube Music gibi yasal platformlara sizin adınıza servis etme yöntemidir.
Soundrop paralı mı?
evet, ücretsizdi. yanılmıyorsam bir tek apple music ve youtube müzik için 0.99 dolar ücret alıyorlardı, şu an tüm platformlar için 0.99 dolar ücret ve ek olarak 0,99 dolar youtube ve apple music ücreti alıyorlar.