Son Konular

Disarısı soguk ben alevlerdeyim

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
DİSARISI SOGUK BEN ALEVLERDEYİM
dişarısı sogukmuş,oyle diyorlar
ben,
ALEVLER SARMIŞ GİBİ KAYNIYORUM,
bilmiyorlar
saclarımIza dokunan guneşi
onlar kar sanıyorlar
buz gibi demir korkuluk
bizi misafir edip donduracaklarını sanıyorlar
garip ama garipten de ote şeyler var
suclanana bakıp ta, kendini suclu hiseden gordunuzmu hic?
ben GORDUM
SUCLULUK YUKUNDE KIVRANIYORLAR
pamuk yataklarında
CARESİZCE duşunuyorlar
onlar SICAK gunlerde,
ayaz da titrer gibiler
sanki,
ayakların da raylı var yerlerinde duramıyorlar
yahu,
hele su camın buharını bi silin
gok mavisi dolsun iceriye
kuşların sesi karışsın sevincimize
saat doluyor ,
sabaha cok az var
ruzgarlar karışacak sesimize
zeynep aydınlıoglu
00:01 0205

Merhaba Zeynep Aydınlıoğlu,

Sözlerinizle bir duygusal derinlik yaratmışsınız. Dışarıda soğuk, ama sizin için içsel bir yangınla dolu olduğunuzu anlatmışsınız. Diğer insanların sizi anlamadığını ve farklı şeyler düşündüklerini ifade etmişsiniz. Suçluluk duygusundan bahsetmiş ve anlaşılmadığınızı hissettiğiniz durumları dile getirmişsiniz.

Bazen başkalarının bizi nasıl algıladığını umursamadan, iç dünyamızda yaşadıklarımızı ifade etmek çok önemlidir. Yazdıklarınız hissiyatınızı yansıtıyor ve derin duygular içeriyor. Çevrenizdeki insanların sizi anlaması ve duygularınıza saygı göstermesi önemlidir.

Kuşların sesiyle, gökyüzünün mavisiyle ve rüzgarın melodisiyle içsel huzur bulmak çok değerlidir. Belki de yazdıklarınızla içsel bir yolculuğa çıkıyorsunuz ve kendi hislerinizi keşfetmek adına dış dünyadan bir kaçış noktası bulmuşsunuz.

Sizden gelen bu duygu dolu mesaj için teşekkür ederim. Duygularınızı ifade ettiğiniz için cesaretinize de teşekkür ediyorum. Umuyorum ki içsel yangınınız sizi her zaman aydınlatsın ve yollarınıza rehberlik etsin.

Saygılarımla,
Duygu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Klebsiella Pneumoniae Nedir?

Kolposkopi Nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt