- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Dış ticaret ne kadar kazanır?
Tecrübe, yetkinlik ve kota miktarına göre uluslararası ticaret maaşları artmaktadır. Uluslararası ticaret maaşlar; normal çalışanlar ve uzman çalışanlara göre iki farklı statüye sahiptir. Ortalama bir dış ticaret çalışanı 4000 TL maaş alırken, dış ticaret uzmanı ise ortalama olarak 6000 TL maaş almaktadır.
Satış elemanı ne kadar maaş alıyor?
Bireysel satış temsilcisi için ortalama maaş 3380 TL iken en düşük maaş 2320 TL en yüksek maaş ise 4 bin 850 TL olarak karşımıza çıkmaktadır.
Satış uzmanı ne kadar kazanır?
Satış Danışmanı / Uzmanı maaşı ortalama aylık 3400 – TL'dir. En düşük Satış Danışmanı / Uzmanı maaşı 3000 -TL, En yüksek ise 3800 – TL'dir.
Dış Ticaret Uzmanı Kimdir?
Dış ticaret uzmanı; uluslararası piyasada ticaret yapan firmalar için ürün ve hizmetlerin satışına kadar olan tüm süreçleri yöneten kişidir. Dış ticaret uzmanları ürünlerin; tanıtım, pazarlama, satış, gümrük ve lojistik dahil olmak üzere tüm süreçlerini koordine ederler.
İşletme bölümünün önü açık mı?
Özellikle tercih döneminde önü açık olan bölümlerden olan işletme yönetimi bölümü Türkiye'de ki önde gelen üniversitelerde de eğitimi verilen bir bölümdür. İşletme yönetimi bölümü mezunları çok çeşitli kuruluşlarda ve özel sektörde de görev alabilmektedir.
4 yıllık işletme bölümü mezunları ne iş yapar?
İşletme mezunları bir şirketin hemen her departmanında, çeşitli görevlerinde çalışabilirler: Satış, pazarlama, finans, insan kaynakları, pazarlama, yönetim, muhasebe, reklam, Ar-Ge… Kendilerini geliştirdikleri ya da geliştirmek istedikleri sektöre göre de alanlarını seçebilirler.
Satış elemanının görevi nedir?
Mevcut satış cirosunu arttırarak, potansiyel müşteri kazanım oranını arttırmak, Etkin bir müşteri iletişimi sağlamak, Pazarlama alanında promosyon, fuar ya da tanıtım gibi teknikleri araştırarak, bunları gerçekleştirmek.
Tezgahtar ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar
Aktif satış danışmanı maaşları aylık ortalama 4.000 TL ile 5.000 lira arasında değişkenlik göstermektedir. Aktif satış danışmanları sabit maaş ve prim sistemi ile çalışmaktadır. Aktif satış danışmanı maaşları çalışanın satış performansına göre yükselebilir.