T
theking
DirectX 12 nasıl indirilir? DirectX 12 indirme işlemi oldukça basittir. İlk olarak resmi Microsoft web sitesine girin. Ardından DirectX 12 indir seçeneğini bulun ve tıklayın. İndirme işlemi başladığında, DirectX 12 kurulum dosyasını bilgisayarınıza kaydedin. İndirme tamamlandıktan sonra, dosyayı çift tıklayarak açın ve DirectX 12 kurulum sihirbazını başlatın. Kurulum sırasında gerekli adımları takip edin ve DirectX 12'yi bilgisayarınıza başarıyla indirin. İndirme ve kurulum işlemi tamamlandıktan sonra, oyunlarınızı ve diğer grafik yoğun uygulamalarınızı daha yüksek performans ve görsel kaliteyle çalıştırabilirsiniz.
İçindekiler
DirectX 12, Windows işletim sistemlerinde oyun ve multimedya uygulamalarının performansını artırmak için kullanılan bir grafik teknolojisidir. DirectX 12'yi indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: DirectX 12'yi indirmek için resmi Microsoft web sitesini ziyaret edin. Web sitesine giriş yapmak için tarayıcınızın adres çubuğuna "www.microsoft.com" yazabilirsiniz.
Adım 2: Microsoft web sitesine giriş yaptıktan sonra, arama çubuğuna "DirectX 12 indir" yazarak arama yapın.
Adım 3: Arama sonuçlarından resmi DirectX 12 indirme sayfasını bulun. Bu sayfada DirectX 12'nin en güncel sürümünü indirebilirsiniz.
Adım 4: İndirme sayfasında, işletim sisteminize uygun olan sürümü seçin ve "İndir" düğmesine tıklayın.
Adım 5: İndirme işlemi başladıktan sonra, DirectX 12'nin kurulum dosyasını bilgisayarınıza kaydedin.
Adım 6: İndirme tamamlandıktan sonra, kaydettiğiniz kurulum dosyasını çift tıklayarak çalıştırın.
Adım 7: DirectX 12'nin kurulum sihirbazını takip ederek kurulum işlemini tamamlayın.
Not: DirectX 12, bazı Windows sürümlerinde varsayılan olarak yüklü gelebilir. Bu durumda, ayrıca indirme işlemi yapmanıza gerek olmayabilir.
DirectX 12 indirme işlemi için resmi Microsoft web sitesini ziyaret edin.
İndirme sayfasında DirectX 12 seçeneğini bulun ve tıklayın.
İndirme işlemi tamamlandıktan sonra kurulum dosyasını açın.
Kurulum sihirbazını takip ederek DirectX 12'yi bilgisayarınıza yükleyin.
Yükleme tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
İçindekiler
DirectX 12 Nasıl İndirilir?
DirectX 12, Windows işletim sistemlerinde oyun ve multimedya uygulamalarının performansını artırmak için kullanılan bir grafik teknolojisidir. DirectX 12'yi indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: DirectX 12'yi indirmek için resmi Microsoft web sitesini ziyaret edin. Web sitesine giriş yapmak için tarayıcınızın adres çubuğuna "www.microsoft.com" yazabilirsiniz.
Adım 2: Microsoft web sitesine giriş yaptıktan sonra, arama çubuğuna "DirectX 12 indir" yazarak arama yapın.
Adım 3: Arama sonuçlarından resmi DirectX 12 indirme sayfasını bulun. Bu sayfada DirectX 12'nin en güncel sürümünü indirebilirsiniz.
Adım 4: İndirme sayfasında, işletim sisteminize uygun olan sürümü seçin ve "İndir" düğmesine tıklayın.
Adım 5: İndirme işlemi başladıktan sonra, DirectX 12'nin kurulum dosyasını bilgisayarınıza kaydedin.
Adım 6: İndirme tamamlandıktan sonra, kaydettiğiniz kurulum dosyasını çift tıklayarak çalıştırın.
Adım 7: DirectX 12'nin kurulum sihirbazını takip ederek kurulum işlemini tamamlayın.
Not: DirectX 12, bazı Windows sürümlerinde varsayılan olarak yüklü gelebilir. Bu durumda, ayrıca indirme işlemi yapmanıza gerek olmayabilir.
Direct X 12 Nasıl İndirilir?
| DirectX 12 nasıl indirilir? |
| Resmi Microsoft web sitesinden indirme sayfasına gidin. |
| DirectX 12 indirme seçeneğini bulun ve tıklayın. |
| İndirme işlemi başladıktan sonra kurulum dosyasını açın. |
| Kurulum sihirbazını takip ederek DirectX 12'yi bilgisayarınıza yükleyin. |
DirectX 12 indirme işlemi için resmi Microsoft web sitesini ziyaret edin.
İndirme sayfasında DirectX 12 seçeneğini bulun ve tıklayın.
İndirme işlemi tamamlandıktan sonra kurulum dosyasını açın.
Kurulum sihirbazını takip ederek DirectX 12'yi bilgisayarınıza yükleyin.
Yükleme tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.