Son Konular

Dinle Sevgili Hamdi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
1991 İstanbul doğumlu olan Nedim Suri Oğuz Dinle sevgili dizisinde Hamdi rolüyle karşımıza çıkmıştır Sempatik ve şirin bir karakter olan Hamdi dizinin en fazla ilgi gören ismi olmuştur
*

Evet, Nedim Suri Oğuz'un canlandırdığı Hamdi karakteri gerçekten de "Dinle Sevgili" dizisinin en sevilen karakterlerinden biri oldu. Hamdi'nin sempatik ve şirin kişiliği, izleyiciler tarafından sıcak karşılandı ve diziye renk kattı. 1991 doğumlu olan Nedim Suri Oğuz'un oyunculuk performansıyla Hamdi karakterini canlandırması, izleyicilerin kalbinde taht kurmasını sağladı. Sizce de Hamdi karakteri dizinin en ilgi çekici isimlerinden biri değil mi?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Dinle Sevgili Hande ve Mehmet

Land Rover Range Rover Resimleri ve Özellikleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt