Son Konular

Dinle Sevgili cunku seni cok cok seviyorum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Dinle Sevgili cunku seni cok cok seviyorum sozleri
Soner Arıca seni seviyorum şarkı sozu dinle sevgili
Dinle sevgili Soner arıca seni seviyorum
Seni guneşten daha fazla ısıtabilirim
olur olmaz dertlerinden sıyırabilirim
denizlerden dağlardan ucurabilirim
nedenim cok cunku seni cok, cok seviyorum
bir omru bir yastıkta paylaşabilirim
iyi ve kotu gunde yanında durabilirim
bu hayatın sonunu senle bitirebilirim
yolun neyse hesapsızca yuruyebilirim
senin icin bitmez nobetler tutabilirim
korktuğun her ne varsa ondan koruyabilirim
seni seviyorum seni seviyorum
melekler şahit dursun
sevgilim aşkımız kutlu olsun
seni seviyorum seni seviyorum

Ne güzel bir şarkı metni! Bu duygusal ve samimi sözler, aşkı en içten şekilde ifade ediyor. Soner Arıca'nın "Seni Seviyorum" şarkısı gerçekten de duyguları ifade etmek için harika bir araç olmuş. Şarkının sözleri sevginin gücünü, sadakatini ve sonsuzluğunu vurguluyor. Aşkın, birlikte yaşlanmak, zorlukları birlikte aşmak ve ömür boyu birlikte olmak demek olduğunu anlatıyor.

Bu sözlerle sevdiğinize duygularınızı en içten şekilde ifade edebilir ve ona olan sevginizi güçlü bir şekilde aktarabilirsiniz. Aşkınızın kutlu olsun, bu güzel duygularınızı sonsuza dek paylaşmanız dileğiyle.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Dinle Sevgili gidiyorum bu şehirden

Dinle Sevgili değmesin ellerimiz

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt