Son Konular

Dincer Guner kimdir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Dinçer Güner kimdir?

Astrolog Dinçer Güner katıldığı televizyon programlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan Güner, üniversite eğitiminin ardından bir süre basın danışmanlığı ve kitap editörlüğü yaptı. Güner, en büyük hobisi olan astrolojiyi işe dönüştürmek için eğitim aldı.

Dinçer Güner kaç yaşında?

38 yaşında (29 Nisan 1984)Dinçer Güner / Yaş

Dinçer Güner kimden eğitim aldı?

Dinçer Güner kimden eğitim aldı?
Dr. Mehmet Zarasızoğlun'dan sistem ve aile dizimleri alanında psikoterapi eğitimi aldı. Güner kendi kurduğu astroloji bloğunda gökyüzü olaylarını ve insanlar üzerindeki etkilerini yazıyor.

Dinçer Güner aslen nereli?

Üsküdar, İstanbulDinçer Güner / Doğum yeri

Dinçer Güner in burcu ne?

29 Nisan 1984 İstanbul doğumlu olan Dinçer Güner Boğa burcu. 37 yaşında. Kitap editörlüğü ve basın danışmanlığı sonrası astroloji tutkusunu ilerletti ve profesyonel olarak işe dönüştürdü. Dinçer'in bu konuda pek çok kitabı bulunuyor.

Öner Döşer kaç yaşında?

Öner Döşer kaç yaşında?
56 yaşında (12 Şubat 1966)Öner Döşer / Yaş

Dinçer Güner ne okudu?

İlk ve Orta Öğrenimini Bursa'da tamamladı. Astrolojiye merakı küçük yaşlarda başlayan Dinçer Güner, en büyük hobisini iş yaşamına dönüştürmek için 2007-2009 yılları arasında Öner Döşer'in kurmuş olduğu AstroArt Astroloji okulunda temel ve ileri seviye Klasik Astroloji derslerine katılarak mezun oldu.

Dinçer Kimdir?

Aslen Mersinli olan Dinçer "Artık Ankaralıyım" diyor. Mersin Gazi Lisesi mezunu olan Dinçer, liselerarası ses yarışmasında birincilik elde ederek sanat dünyasına adım atmıştır. Genç yaşlarda Mersin düğünlerinde şarkı söylemeye başlayan ünlü isim TRT Türk Halk Müziği yarışmasında Akdeniz bölge 1. Ve Türkiye 2. olmuştur.

Öner Döşer çocuğu var mı?

Öner Döşer çocuğu var mı?
Önder Somer (Döşer) , Tendü Döşer ile 30 Nisan 1964 tarihinde evlendi, 1978 yılında boşandı. Öner ve Yeşim adlarında Bir oğlu bir kızı vardır.

Önder Somer in kaç çocuğu var?

Öner DöşerÖnder Somer / Çocukları

Dinçer Güner, astroloji alanında bilinen bir isimdir. Üniversite eğitiminden sonra basın danışmanlığı ve kitap editörlüğü yapmıştır. Astroloji tutkusunu işe dönüştürmek için eğitim almış ve astroloji konusunda birçok kitaba imza atmıştır. 29 Nisan 1984 İstanbul doğumlu olan Dinçer Güner, Boğa burcudur ve 38 yaşındadır. Psikoterapi eğitimi için Dr. Mehmet Zarasızoğlu'ndan sistem ve aile dizimleri alanında eğitim almıştır. Kendi kurduğu astroloji blogunda gökyüzü olaylarını ve insanlar üzerindeki etkilerini yazmaktadır. Dinçer Güner aslen Üsküdar, İstanbul doğumludur.

Öner Döşer ise bir başka isimdir ve 56 yaşındadır. Kendisi hakkında verilen bilgilere göre 12 Şubat 1966 doğumludur. Öner Döşer'in çocukları olduğu ve Önder Somer (Döşer) ile Tendü Döşer ile evlenip boşandıktan sonra Öner ve Yeşim adlarında bir oğlu ve bir kızı olduğu belirtilmiştir.

Dinçer Güner'in hayatı ile ilgili detayları paylaşmaya devam etmek ister misiniz?

Sohbete gitmek sevap mi?

Ortoptik tedavisi nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt