Editör
Efsanevi Üye
Dilek yardımın çocukları nasıl öldü?
Ali Yardım'a çocuklarını görme hakkı verildiği anda eşi Dilek'ten intikam almak için iki ve üç yaşındaki iki kızını pompalı tüfekle öldürdü ve intihar etti. Dilek Çakır'la bu acının üzerinden beş gün geçmişken konuşmuştum…
Müge Anlı Dilek Çakır olayı nedir?
Müge Anlı Dilek Çakır olayı nedir?
Babaları tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ve 2 yaşındaki Miray Hira'nın annesi Dilek Çakır (Dilek Yardım), konuk olduğu programda anlattıklarıyla Müge Anlı'yı da gözyaşlarına boğdu. ÇOCUKLARIM SAKLANIYORDU : Çocuklarıma şiddet uyguladığını görmedim ama onların yanında bana şiddet uyguluyordu.
Mira ve Hira neden öldü?
Mira ve Hira neden öldü?
İstanbul Maltepe'de Ali Yardım, eşiyle boşanma davaları sürerken iki küçük kızını pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti. Ali Yardım, anneleriyle yaşayan 2 kızıyla haftada bir gün vakit geçiriyordu. Yardım'ın kızları 4 yaşındaki Elif Mina ile 2 yaşındaki Miray Hira'yı son aldığında ise öldürdüğü öğrenildi.
Dilek Yardım olayı nedir?
Yapılan ilk incelemede, baba Ali Yardım'ın iki kızını pompalı tüfek ile öldürdükten sonra aynı tüfekle kendine ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Sinir krizleri geçiren anne Dilek Yardım, ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.
Ali Yardım Oldu mü?
Ali Yardım Oldu mü?
KIZLARINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETMİŞTİ Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak'taki bir apartmanın giriş katındaki evde silah seslerinin duyulması üzerine çevre sakinleri polise haber vermiş, eve gelen ekipler Elif Mina (4), kardeşi Miray Hira (2) ile babaları Ali Yardım'ın (29) cesedini bulmuştu.
Çocuğunu Öldüren Baba Öldü mü?
Çocuğunu Öldüren Baba Öldü mü?
Antalya'da 3 aylık kızı Elif Ada Topçu'yu döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Gaffar, çarşafla ranzaya asılmış halde bulundu. Yapılan kontrolde Gaffar'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Antalya'da 3 aylık bebeğini darbederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlı, cezaevinde ölü bulundu.
Kızını öldüren baba öldü mü?
Bebegi döven baba öldü mü?
Bebegi döven baba öldü mü?
Bebeğin, durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Cengiz Bayram, "Bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medya organlarında şiddete uğrayan bebeğin öldüğüne dair Haberler yayınlanmıştır. Ancak bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Çocuğunu Öldüren baba Öldü mü?
Çocuğunu Öldüren baba Öldü mü?
Elif Ada bebek babası öldü mü?
Orta Mahalle'de babası Mustafa G'nin darbetmesi sonucu yaşamını yitirdiği iddia edilen 3 aylık Elif Ada bebeğin cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ardından annesi Beyza Nur Erol'a verildi. Anne Erol'un gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.
3 aylık bebeğini döven baba bebek öldü mü?
3 aylık bebeğini döven baba bebek öldü mü?
Bebeğini döven adama ne oldu?
Bebeğini döven adama ne oldu?
İlişkili Haberler Gaziantep'te bebeğini döven baba hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Baba "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanacak. Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı, baba Y.G. hakkındaki iddianameyi tamamladı.
Bebeğini döverek öldüren baba öldü mü?
Antalya'da 3 aylık kızı Elif Ada Topçu'yu döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Gaffar, çarşafla ranzaya asılmış halde bulundu. Yapılan kontrolde Gaffar'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Elif Ada bebeği kim öldürdü?
Elif Ada bebeği kim öldürdü?
Beyza Nur E., Mustafa G.'nın susması için bebeğin başına vurduğunu söyledi.Mustafa G. ise polisteki ifadesinde, olay günü minik Elif'in başını çarptığını öne sürdü. Daha önce de kızının kolunun kırıldığını, vücudunda sürekli morluklar olduğunu anlatan anne Erol, "Ama ben şimdiye kadar kendisinin yaptığını görmedim.