Son Konular

Dilara Keskin Kimdir Hayati?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Dilara Keskin Kimdir Hayatı?

Dilara Keskin 14 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Küçüklüğünden beri yazı yazmaya ilgisi olan Dilara Keskin, yazarların hikâyelerini okurlarla buluşturduğu bir platform olan Wattpad üzerinde yazmaya başlamıştır. Burada yazdığı hikâyelerle büyük bir okur kitlesine ulaşmıştır.

Dilara Keskin ne mezunu?

Dilara Keskin ne mezunu?
Birçok okurun seni yakından tanıdığını biliyoruz ancak bir de Dilara Keskin'i kendi ağzından tanıyalım. Kimdir Dilara Keskin? Merhaba. Asıl bu keyifli röportaj için ben teşekkür ederim. 1999 yılında İstanbul'da doğdum. İstanbul Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü öğrencisiyim.

Dilara Keskin Wattpad yazarı mı?

Keskin, küçük yaşlarından itibaren kısa hikayeler yazmaya başladı. Daha sonrasında Wattpad sosyal platformunda yazdığı eserleri ile büyük bir okuyucu kitlesine ulaştı. Böylece, Dilara Keskin edebiyat, gençlik edebiyatı, roman kategorilerinde eserler veren ünlü bir Wattpad yazarı oldu.

Ölüler konuşamaz kaç kitap?

Ölüler konuşamaz kaç kitap?
Ephesus Yayınları Ciltli 3 Kitap Dilara Keskin Serisi -ölüler Konuşamaz- Benim Küçük Sırrım 1 Ve 2 Ciltli Set.

Dilara Keskin kaç yaşında?

23 yaşında (14 Mayıs 1999)Dilara Keskin / Yaş

Ölüler konuşamaz Wattpad kitabı mı?

Ölüler konuşamaz Wattpad kitabı mı?
ÖLÜLER KONUŞAMAZ – Dilara Keskin – Wattpad. "Karanlıkta kalınca gözlerini sımsıkı yumardı çünkü kendi yarattığı karanlık, maruz kaldığı karanlıktan daha vicdanlı gelirdi." 21 Ağustos 2005. Saat 02.53 Sadece eğlenmek için beş arkadaş yola çıktılar. Fakat gecenin sonunda eve dört kişi döndüler.

Düşman Okullar Wattpad kitabı mı?

DÜŞMAN OKULLAR – Dilara Keskin – Wattpad. Ephesus Yayınları aracılığıyla raflarda yerini alan Düşman Okullar serisinin ilk bölümlerini buradan okuyabilirsiniz…

Benim küçük sırrım kaç kitap?

Benim küçük sırrım kaç kitap?
Ephesus Yayınları Dilara Keskin Seti 3 Kitap / Benim Küçük Sırrım 1-2 – Ölüler Konuşamaz.

Ölüler konuşamaz 2 kitap ne zaman çıkacak?

Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmalısınız….Dilara Keskin 2 Kitap Set Ciltli (Ölüler Konuşamaz, Benim Küçük Sırrım)
Basım Dili | Türkçe
Yayın Tarihi | 2020
Yazar | Dilara Keskin

Ölüler konuşamaz Dilara Keskin kaç sayfa?

Ölüler konuşamaz Dilara Keskin kaç sayfa?
Ölüler Konuşamaz – Dilara Keskin
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltli
Sayfa Sayısı | 496
Yayın Tarihi | 2020
Yazar | Dilara Keskin

Ölüler konuşamaz kitabının konusu nedir?

Hayallerine kavuştuğu, mutlulukla yeni tanıştığı anda kaybolan Gökçe'nin yokluğu, en çok dostlarını etkiler. Yıllar sonra bile çözülmeyi bekleyen olayı araştıran arkadaşları, önce kendi hayatlarındaki sırlarla karşı karşıya gelirler. Gerçeğe ulaşmak ise sandıklarından daha zor olacaktır.

Dilara Keskin, 14 Mayıs 1999'da İstanbul'da doğmuş ve İstanbul Üniversitesi'nde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü öğrencisidir. Küçüklüğünden itibaren yazmaya ilgi duyan Keskin, Wattpad gibi platformlarda hikayeler yazmaya başlayarak geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmıştır.

Wattpad platformunda yazdığı eserleriyle gençlik edebiyatı, roman kategorilerinde tanınan bir yazar haline gelen Keskin'in en popüler eserlerinden biri "Ölüler Konuşamaz"dır. Bu kitabın ciltli baskısı olan 3 kitaplık Dilara Keskin serisi içinde yer alır ve 2020 yılında yayınlanmıştır. Kitap 496 sayfadır ve onun karanlık ve gizem dolu hikayesinde "Gökçe" adındaki karakterin kayboluşu ve arkadaşlarının bu olayı çözmek için verdikleri mücadele üzerine kurulmuştur.

Ayrıca, "Benim Küçük Sırrım" da yine Dilara Keskin'in eserlerinden biridir ve bu kitap da yine aynı serinin içinde yer alır. Ephesus Yayınları tarafından 3 kitaplık bir set olarak okuyucularla buluşturulmuştur.

Dilara Keskin'in hikayeleri genellikle gençler arasında popüler olmuş ve takip edilen bir yazar olarak bilinmektedir. Wattpad'de yazdığı eserlerle edebiyat dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Marstan arsa almak ne kadar?

Dynamic Resolution fps dusurur mu?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt