- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Dijital 40 nedir?
Endüstri 4.0, gelişmiş üretim tekniklerini Nesnelerin İnterneti ile birleştiren, aynı zamanda iletişim, analiz ve bilgiyi kullanarak fiziksel dünyada daha fazla akıllı eylemi sağlayan üretim sistemleri oluşturmak için yeni bir endüstriyel devrim vaadini kapsar.
Endüstrinin Dijitalleşmesi nedir?
Endüstri 4.0; endüstri, üretim zincirini ve iş modellerini dönüştürecek yeni teknoloji çağı kolaylaştırmak için gömülü sistemler ve akıllı üretim işlemlerini bağlamaktadır. Gömülü sistemlerin, nesnelerin internet, veri ve hizmete dönüşümü; internet bağlantısıyla gömülü sistemlerin gelişmesi olarak açıklanabilmektedir.
Dijitalleşme nedir makale?
Dijitalleşme, bir iş modelini değiştirmek ya da dönüştürmek için yeni bir kazanç ve değer üretebilecek fırsatlar yaratabilmek için dijital teknolojilerin kullanılmaya başlanmasıdır. (Gartner Inc, 2020).
Dijital olgunluk nedir?
Dijital olgunluk nedir?
Nasıl ki hayatta bir dönüşüm yaşamak için bir farkındalık anına ihtiyaç duyar insan, şirketler de dijital dönüşüme başlamak veya bu dönüşümü etkin biçimde devam ettirmek için bir farkındalık içerisinde olmalıdır. Bu farkındalık durumuna "dijital olgunluk" diyoruz.
Teknoloji ve dijitalleşme nedir?
Teknoloji ve dijitalleşme nedir?
Dijitalleşme, ulaşılabilir bilgilerin herhangi bir bilgisayar, akıllı telefon, tablet vb. teknolojik araçlar tarafından okunabilecek, o ortamlarda düzenlenebilecek ve iş akışlarına dahil edilecek şekilde dijital ortama aktarılması sürecine verilen ad olarak tanımlanabilir.
Dijital olgunluk ölçümü nedir?
Dijital Olgunluk Modeli, bir firmanın mevcut durumunu değerlendirmek veya geliştirilmesi gereken noktaları belirlemeye yardımcı olmak için kullanılan bir iş aracıdır.
Digitopia nedir?
Digitopia, kuruluşunun hemen ardından genel merkezini Londra'ya taşımıştı. Platform, her büyüklükteki şirketin dijital olgunluk seviyesini tespit edebiliyor; endüstriyel ve sistemsel bakış açısını dijital bir platforma çevirerek danışmanlığın dijitalleşmesini gerçekleştiriyor.