Modoratör
Efsanevi Üye
Digital Touch ne demek?
Apple'ın 31 Temmuzda piyasaya süreceği akıllı saatleriyle birlikte yeni bir özellik daha geliyor. Kişiler birbirleriyle saatleri üzerinden çizim yaparak şekil çizecek ve böyle mesajlaşabilecekler. Apple bu yeni teknolojisine "Digital Touch" adını verdi.
Taptıc saat hızı ne demek?
Apple Watch, sessiz moddayken bir dizi farklı dokunuş ile bileğinizde saati hissetmenizi sağlayabilir. Aşağıdakileri yapın: Apple Watch'unuzda Ayarlar uygulamasını açın. Saat'e dokunun, yukarı kaydırın, sonra Taptic Saat'e dokunun.
iPhone akıllı saat kaybolursa nasıl bulunur?
iPhone akıllı saat kaybolursa nasıl bulunur?
Saatinizi haritada görmek için iCloud.com'a giriş yapın veya Bul uygulamasını kullanın. Saatiniz yakınınızdaysa bulmanıza yardımcı olması için Ses Çal'a dokunabilirsiniz….iPhone'unuzda
- Bul uygulamasını açın.
- Aygıtlar sekmesini seçin.
- Konumunuzu harita üzerinde görmek için Apple Watch'unuzu seçin.
iPhone Digital Touch nasıl kullanılır?
iPhone Digital Touch nasıl kullanılır?
iPhone'daki Mesajlar'da Digital Touch efekti gönderme
- Uygulama çekmecesinde. simgesine dokunun.
- Bir renk seçmek için renk noktasına dokunun, sonra tek parmağınızla çizin. Rengi değiştirip çizime yeniden başlayabilirsiniz.
- Mesajınızı göndermek için simgesine veya silmek için. simgesine dokunun.
Apple Watch Mickey Mouse nasıl konuşur?
Apple Watch uygulamasını açıp Saatim sekmesine ve Saat'e dokunun. Saati Seslendir özelliğinin açık olduğundan emin olun. Saatiniz Sessiz Mod'dayken bile Mickey Fare veya Minnie Fare'nin saati seslendirmesini istiyorsanız Her Zaman Seslendir'i seçin. Bu işlemi doğrudan saatinizde de gerçekleştirebilirsiniz.
Apple Watch saati nasıl söylüyor?
Saati duyma: Apple Watch'unuzda Ayarlar uygulamasını açın, Saat'e dokunun, sonra Saati Söyle'yi açın.) Saati duymak için saat kadranında iki parmakla basılı tutun. Apple Watch saatte çanlar da çalabilir.
Apple Watch buldum nasıl sıfırlanır?
Apple Watch buldum nasıl sıfırlanır?
Bu adımları tamamlayana kadar Apple Watch'unuzu ve iPhone'unuzu birbirine yakın tutun. iPhone'unuzda Watch uygulamasını açın ve Saatim sekmesine dokunun. Genel > Sıfırla'ya dokunun. Apple Watch İçeriklerini ve Ayarlarını Sil'e dokunun, ardından onaylamak için ekranın altında çıkan bu seçeneğe tekrar dokunun.
Digital Touch kalp nasıl yapılır?
Digital Touch kalp nasıl yapılır?
iPhone: Dijital Dokunuş ile kalp atışı, öpücük, kırık kalp nasıl gönderilir
- Mesajlar uygulamasını açın.
- Metin alanının hemen altındaki uygulama çubuğunda, iki parmakla kalbe dokunun simgesi.
- Göndermek için kalp atışı – siyah dikdörtgene iki parmağınızla dokunun ve basılı tutun.