Modoratör
Efsanevi Üye
Devrimci Tanya kimdir?
Haydée Tamara Bunke Bider (d. Buenos Aires, 19 Kasım 1937 – ö. 31 Ağustos 1967), Tania ya da Gerilla Tania olarak da bilinir, Küba Devrimi'nden sonra Küba hükümetinde ve çeşitli Latin Amerika devrimci hareketlerinde önemli rol oynamış olan komünist devrimci ve casus.
Fatih Fatih Ürek kaç yaşında?
Fatih Fatih Ürek kaç yaşında?
56 yaşında (3 Nisan 1966)Fatih Ürek / Yaş
Fatih Ürek kaç doğumlu?
Fatih Ürek kaç doğumlu?
3 Nisan 1966 (56 yıl yaşında)Fatih Ürek / Doğum tarihi
Fatih Ürek nereli kaç doğumlu?
3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum'da dünyaya geldi. Fatih Ürek'in 3 kız kardeşi ve ablası vardır. Babası Şerafettin Ürek'in Bursa'ya taşınma kararı almasının ardından henüz 1 yaşında iken Bursa'ya giden Fatih Ürek'in çocukluk yılları Bursa'da geçti.
Fatih Ürek kaç kilo verdi?
Fatih Ürek kaç kilo verdi?
Ünlü sanatçı Fatih Ürek, geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 30 kilo verdi, bambaşka biri oldu.
Fatih Ürek kac kere evlendi?
Fatih Ürek kac kere evlendi?
Fatih Ürek evli değildir, sevgilisi de yoktur.
Fatih Ürek nasıl kilo verdi?
Mide küçültme ameliyatı geçirerek kilo veren Fatih Ürek toplamda 30 kilodan fazla zayıfladı.
Kadir İnanır P * * * * * * * * Kaç Yaşında?
Kadir İnanır P * * * * * * * * Kaç Yaşında?
Kadir İnanır, 15 Nisan 1949 tarihinde Ordu Fatsa'da dünyaya geldi.
Kadir İnanır hiç evlendi mı?
Kadir İnanır hiç evlendi mı?
Beyin damar tıkanıklığı şüphesiyle gözetim altında tutuluyor" denildi. Kadir İnanır evlendi mi, çocuğu var mı: Hiç çocuğu yok. 2010 yılında verdiği bir röportajda "Neden çocuğunuz yok" sorusuna Doğru bir kadın çıkmadı herhalde. Nasıl benim babamın 14 çocuğu varsa, benim de o kadar olmasını isterdim.
Fatih Ürek nasıl zayıflamış?
Fatih Ürek ne ameliyatı oldu?
Fatih Ürek ne ameliyatı oldu?
Geçirdiği tüp mide ameliyatından sonra 75 kiloya düşen Fatih Ürek, 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu.
Fatih Ürek kiz mi erkek mi?
Fatih Ürek kiz mi erkek mi?
Geçtiğimiz günlerde taşıyıcı annelik gelirse baba olmak isteğini açıklayan Fatih Ürek, cinselliğin önemli olmadığını aseksüel, cinsiyetsiz olduğunu belirtti.
Kadir İnanır kaç yaşında 72 yaşında?
Kadir İnanır kişisel bilgileri
Doğum | 15 Nisan 1949 (72 yaşında) – Fatsa, Ordu, Türkiye
Milliyet | Türkiye
Meslek | Oyuncu, yönetmen
Etkin yıllar | 1968-günümüz
Kadir İnanır neden evlenmiyor?
Kadir İnanır neden evlenmiyor?
Aslen Fatsalı olan Kadir İnanır hiç evlenmedi ve çocuk yapmadı. Yakışıklığı ile bir döneme damga vuran oyuncu Kadir İnanır uzun süredir kendisi gibi oyunculuk yapmış Jülide Ateş ile birlikte. Sosyal medyada Kadir İnanır'ın herkesten sakladığı bir oğlu olduğu iddia edilse de Kadir İnanır'ın çocuğu yoktur.