Editör
Efsanevi Üye
Devlet okulu öğretmeni özel okulda çalışabilir mi?
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Öğretim Kurumları özel okullarda görev yapan öğretmenleri sevindirecek bir duyuru yayımladı. Özel okullarda görev yapan öğretmenlere başka özel okullarda da haftada 40 saati geçmemek şartıyla derse girebilme hakkı tanındı.
Özel okul öğretmenleri kaç saat çalışır?
Özel okullarda görev yapan öğretmenlere, ilgi (b) Yönetmeliğin 26 nci maddesinin dördüncü fikrasında yer alan "Okullarda görevli öğretmenler ile uzman öğreticiler haftada en fazla aylık karşılığı 20 saat, ders saati ücretli 20 saat olmak üzere toplam 40 saate kadar ders okutabilir." hükmü doğrultusunda, okulun kurucusu …
Öğretmenler özel dershanelerde çalışabilir mi?
Resmî ve özel okul yöneticileri ile öğretmenlerine özel okul, öğrenci etüt eğitim merkezi ve kurslar dışındaki özel öğretim kurumlarında görev verilemez.
Öğretmen özel sektörde çalışabilir mi?
Öğretmen özel sektörde çalışabilir mi?
ÖZELDE ÇALIŞTIRILACAK OLAN ÖĞRETMENLERE ÇALIŞMA İZNİ VALİLİKTEN ALINIR. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin "Görevlendirme" başlıklı 26. maddesi 3. fıkrasındaki hükümlerine göre özel öğretim kurumlarında çalıştırılacak olan öğretmenlere çalışma izni valilikten alınmaktadır.
Rehabilitasyon merkezleri özel mi?
Rehabilitasyon merkezleri özel mi?
Rehabilitasyon Merkezi Nedir? Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Rehberlik Araştırma Merkezleri (RAM) tarafından eğitsel tanılama ve değerlendirmesi yapılıp destek özel eğitim hizmetlerine gereksinimi olduğu belirlenen özel eğitime gereksinimi olan bireylere destek eğitim hizmeti veren özel öğretim kurumudur.
Özel okul müdürü kaç saat derse girer?
Bu yükümlülük öncelikle alanlarında, alanlarında ders bulunmayanlara ise ihtiyaç halinde ve istekleri üzerine alanları dışında ders görevi verilmek suretiyle yerine getirilir." hükümleri ile okul yöneticilerin 6 saat aylık karşılığı ders görevi bulunmaktadır.
Istifa oluru nasıl alınır?
İstifa için dilekçe yazılacağı zaman İK birimine hitaben yazılmalıdır. Dilekçede işe başlanılan tarih ve çalışma süresi belirtildikten sonra kişinin kendi isteği ile o günün tarihini belirterek istifa etmek istediği belirtilmelidir.