Editör
Efsanevi Üye
Devlet hazinesine para bağış nasıl yapılır?
Hazine yetkilileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin Ziraat Bankası ve Merkez Bankası'nda hesabı bulunduğu bildirerek, bağış yapılabileceğini anlattı. T24'ün ulaştığı yetkililer bağış yaparken "Bağış içindir" notunun düşülmesini söyleyerek, "TR280001002533387753665002" no'lu IBAN hesabına para yatırabileceğini kaydetti.
Hangi vakfa bağış yapmalıyım?
Hangi vakfa bağış yapmalıyım?
Bağış Yapılabilecek Güvenilir Kurum Önerileri
- TEGV( Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı)
- Türk Eğitim Vakfı(TEV)
- Lösev.
- Koruncuk Vakfı
- Darüşşafaka.
- Yarına Umut Ol.
Ayni bağış nasıl yapılır?
Nakdi ve Ayni Bağışlarınız için Genel Merkez ve Türk Kızılay'a bağlı Şubelerimizden bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.Şube adres ve iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Ayni bağış, yardımların; eşya, hizmet ve bedelsiz kullandırma gibi seçenekler üzerinden gerçekleştirilmesidir.
Devlete bağış yapılabilir mı?
Devlete bağış yapılabilir mı?
Eğer kamu hizmetleriyle ilgili olarak kişilerden bir bedel talep edilecekse bunun muhakkak bir yasal dayanağının olması örneğin bir vergi kanununa veya başka bir kanuna dayanması gerekmektedir. Böyle bir talep olmaksızın kişiler tarafından verilen paranın ise "devlete bağış" olarak değerlendirilmesi icap etmektedir.
Devlete bağış nasil yapilir?
KREDİ KARTI VE NAKİT KARTINIZLA ONLİNE OLARAK BAĞIŞTA BULUNABİLİRSİNİZ. TSK GÜÇLENDİRME VAKFINA BANKA HESAP NUMARALARI İLE BAĞIŞ YAPILABİLECEĞİ GİBİ ARTIK TÜM GSM OPERATÖRLERİNDEN "BAĞIŞ" YAZARAK 1987'YE GÖNDERİLEN HER KISA MESAJ (SMS) İLE 10 TL BAĞIŞTA BULUNABİLİRSİNİZ.
Hangi kurumlara bağış yapabilirim?
Hangi kurumlara bağış yapabilirim?
gönül rahatlığıyla bağış yapılabilecek kuruluşlar
- kendim çok eksikliğini hissettiğim bir veritabanı olduğu için açma ihtiyacını gördüğüm başlık.
- (bkz: lösev)
- losev.
- lösev diyenleri şaşkınlıkla izliyorum.
- bence unicef.
- tek bildiğim lösev ve tema.
- (bkz: lösev)
- (bkz: kimse yok mu)
Nerelere bağış yapılmalı?
kendi adıma şöyle sıralayabilirim.
- nesin vakfı
- lösev.
- koruncuk.
- çydd.
- tegv.