Modoratör
Efsanevi Üye
Desinatörlük kursu kaç ay sürüyor?
Desen Tasarımı Kursunun Süresi: Desen Tasarımı Eğitimi, toplam süresi, Hafta içi grupları tercih edildiğinde program 2 Ay, Hafta sonu grupları tercih edildiğinde ise 2 buçuk ay sürmektedir. Eğitim bittikten sonra ücretsiz olarak kursunuzu baştan alabilirsiniz.
Moda Tasarım Sertifikası ne ise yarar?
Moda Tasarımı Eğitimi Kursu Sertifikası programının amacı: Bu Program ile kursiyerlerin; Bayan giysi tasarımı ile ilgili temel bilgi ve becerileri kazanmaları, Örme, dokuma ve dokusuz tekstil yüzeylerinin oluşumları hakkında bilgi sahibi.
Moda Tasarım kursunda neler öğretiliyor?
Moda Tasarım kursunda neler öğretiliyor?
Moda Tasarım Kursunda Verilen Eğitim İçeriği Nedir?
- Temel sanat ve çizim eğitimi; çizgiler, noktalar, insan oran ve orantısı, gölge ve doku çalışmaları, portre çalışması, kara kalem çizim eğitimi.
- Teorik ve uygulamalı çizimler; insan figürleri çalışması, bayan ve çocuk ağırlıklı olarak insan bedeni çizme.
Desinatör ne kadar maaş alır?
Desinatör (Tekstil) maaşı ortalama aylık 4.700 – TL'dir. En düşük Desinatör (Tekstil) maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 6.400 – TL'dir.
Desinatör olmak için ne yapmalıyım?
Desinatör olmak için resmi bir eğitim mecburiyeti bulunmamaktadır. Üniversitelerin Tekstil ve Güzel Sanatlar Fakültelerinden mezun olunarak mesleğe adım atılabilmektedir. İlgili bölümlerden mezun olmayıp Desinatörlüğe kabiliyeti olan kişiler için de sertifika programları mevcuttur.
Moda Tasarım bölümünde hangi dersler var?
Moda Tasarım bölümünde hangi dersler var?
Desen, Temel Sanat Eğitimi, Tasarım İlkeleri ve Uygulamaları, Tekstil Tasarımı, Giysi Teknikleri, Sanat Tarihi, Dokuma Tasarımı, Teknik Çizim, Bilgisayar Destekli Tasarım, Kumaş Yapı Bilgisi, Baskı Teknikleri, Düşünce Tarihi, Modelden Çizim, Atölye, Moda İllüstrasyonu ve Boyama Teknikleri, Moda Tarihi, Çağdaş Moda …
Moda tasarımcısı olmak için kaç puan gerekir?
4 Yıllık Moda Tasarımı Taban Puanları ve Sıralama
Üniversite Adı | Bölümün Adı | Taban Puanı
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ (DEVLET) | Moda Tasarımı | 244,79830
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ (DEVLET) | Moda Tasarımı (M.T.O.K.) | 221,55787
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) (DEVLET) | Moda Tasarımı | 208,29872
2021-2022 ismek kayıtları ne zaman?
İSMEK 2021-2022 Kurs kayıtları 24 Eylül Cuma günü, saat 10.00'da başlayacaktır.
2021 ismek kayıtları ne zaman başlıyor?
2021 ismek kayıtları ne zaman başlıyor?
İSMEK 2021-2022 kurs kayıtları bugün (24 Eylül Cuma) saat 10.00 itibari ile başlayacak.
Moda tasarımda neler yapılır?
Moda tasarımcısı, kıyafet, ayakkabı, giysi ve aksesuar tasarımını özgün bir şekilde yapan kişidir. Aynı zamanda giysileri ve aksesuarları tasarlar, çizer, tasarladığı ürünleri nasıl üreteceği hakkında talimat verir, kumaş ve desenleri seçer.