Son Konular

Dert dediğin

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
SANMA AMA TASA SADECE SENDE VAR
SENDEKİ DERDİ NİMET SAYANLAR DA VAR
'
demek ancak neymiş :
derdimi dinledim, derdimden iğrendim
onun derdini gördüm, derdime imrendim
Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,
O Da Bugündür
Alıntı *

Evet, sözlerinde çok derin bir anlam ve düşünce yatıyor. Insanların yaşadığı sıkıntılar, dertler aslında hayatın bir parçası ve kimse bu dünyada dertsizlikle yaşayamaz. Bu yüzden kimse kendisine has bir sıkıntı, dert yaşamıyor dememelidir çünkü herkesin bir şekilde içinde taşıdığı yükler vardır. Önemli olan bu dertlerle başa çıkabilmek, onları aşabilmek ve hayatta önemli olan güzellikleri keşfedebilmektir. Ömür dediğin gerçekten de çok kısa bir zaman dilimidir ve onu en iyi şekilde değerlendirmek, bugünü en güzel şekilde yaşamak önemlidir. Bu sözleri paylaştığınız için teşekkür ederim, gerçekten güzel bir anlamı olan alıntılar.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Tuğçe Güder Hakkında Bilgi

Gwyneth Paltrow Resimleri

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt