- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Denizcilik Fakültesi ne demek?
Bu program, denizcilik şirketlerinde genel müdürlük, işletme müdürlüğü, teknik müdürlük, güverte enspektörlüğü, personel enspektörlüğü gibi görevler üstlenen, kılavuz kaptanlığı, gemi trafik hizmetleri operatörlüğü, uluslararası ve ulusal filolarda uzakyol kaptanlığı yapabilen mezunlar yetiştirmektedir.
ITÜ denizcilik paralı mı?
İTÜ'deki bir yıllık hazırlık eğitim-öğrenim ücreti 7700 TL tutarındadır. İTÜ'deki diğer yıllarda ödenecek olan ücretler ise; 1. yıl güz döneminde 6.250 TL, 3. ve 4. yıllarda da her yıl için 12.500 TL olacaktır. Ödemeler, eğitimin ABD'deki kısmı için SUNYMC'a, Türkiye'deki kısmı için ise İTÜ'ye yapılır.
Denizcilik Fakültesi kaç yıl?
Denizcilik Fakültesi kaç yıl?
Fakültemiz 4 senelik lisans düzeyinde eğitim vermektedir. Ayrıca isteğe bağlı hazırlık sınıfı uygulaması mevcuttur. Sekiz yarıyıl boyunca, öğrenciler öğretim planında belirtilen ortak zorunlu dersler hariç, 240 AKTS' lik zorunlu ve seçmeli dersleri başarmak zorundadırlar.
Kaptanlık Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?
Ulaştırma İşletme Mühendisliği hangi Üniversitelerde var : İstanbul Teknik, Piri Reis, Dokuz Eylül, İstanbul, Girne, Karadeniz Teknik, Ordu, Yüzüncü Yıl ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi.
Denizcilik alanı mezunları ne iş yapar?
Denizcilik işletmeleri yönetimi bölümünden mezun olan kişiler çeşitli limanlarda, lojistik firmalar, gemi yapım şirketlerinde rahatlıkla iş bulabilirler. Aynı zamanda denizcilik işletmeleri yönetimi mezunu olanlar Ulaştırma bakanlığı ve deniz taşımacılığı firmalarında da çalışabilirler.
ITÜ Denizcilik Fakültesi kaç puan?
ITÜ Denizcilik Fakültesi kaç puan?
İTÜ Fakülte | İTÜ Program | Programın Yurtiçi En Düşük Taban Puanı
2016
Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi | Uzay Mühendisliği | 382,60164
Denizcilik Fakültesi | Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği | 239,8645
Denizcilik Fakültesi | Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği | 246,64209
ITÜ Denizcilik Fakültesi kaç yıl?
Eğitim süresi 4 yıla çıkarılmıştır.
Deniz işletmeciliği kaç yıllık?
Deniz ve Liman İşletmeciliği bölümünde, 2 yıllık eğitim verilmektedir.
Gemi Kaptanlığı kaç yıllık?
Gemi Kaptanlığı kaç yıllık?
Yat Kaptanlığı (2 Yıllık) 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları – Sabah.
Gemi Kaptanlığı bölümü kaç yıllık?
Deniz Ulaştırma ve İşletme (2 Yıllık) 2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları
Denizcilik lisesinde hangi meslekler var?
BU ALANDAKİ MESLEKLER: Gemi Yöneticiliği (Güverte Zabitliği), Gemi Elektroniği ve Haberleşme Zabitliği, Makine Zabitliği, Yat Kaptanlığı, Balıkçı Gemisi Kaptanlığı, Su Ürünleri Üretimi Teknisyenliği.