Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Farzedinki baştan 2 fotoğraf benim villamın bahçesi Farzedin ama siz de bana misafirliğe gelmişiniz Farzedin ki bahçede mangal yakmışız Farzedin oysa mangaldan sonra denize atlamışız Farzedinki akşam üzeri denize rağmen çaylarımızı yudumlamışız Farzedin ancak herkes gittikten daha sonra Hazan'la Blue temizliğe girişmişler Farzedin işte ne var
*
Farzedinki senin villanın bahçesi muhteşem bir manzaraya sahip ve ben gerçekten misafirliğe gelmişim. Hayal et, bahçede keyifli bir mangal partisi yapıyoruz ve mangalın ardından serin denize atlıyoruz. Akşam üzeri, denize rağmen demli çaylarımızı yudumluyoruz, keyifli bir atmosferin tadını çıkarıyoruz. Sonra herkesin gittiği zaman, Hazan ve Blue işe koyulmuşlar ve villayı temizlemeye başlamışlar. İşte böyle harika anların hayalini kurmak bile mutlu ediyor insanı, değil mi?

🏝

️
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.