- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Deniz Görsev kimdir?
Megayat şefi Deniz Kurt Görsev, gerçek anlamda denize aşık bir kadın. Altı kez Atlantik Okyanusu'nu geçti, megayatların mutfağında çok özel lezzetler lezzetler hazırladı. Yıllarca kış aylarını Karayipler, yaz aylarını Akdeniz'de geçiren Deniz Kurt Görsev bir süre önce memleket sularına demir attı.
Deniz Kurt kimdir?
1978 Isparta doğumlu olan Deniz Kurt, 2012-2015 yıllarında Ak Parti İl yönetim kurulu üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı yaptı. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi olan Deniz Kurt, halen Burdur Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanlığı görevini yürüyor. Deniz Kurt, evli ve iki çocuk babası.
Deniz Kurte. 2018Pınar Kapralıe.?–2017Kerem Görsev/Eşi
Kerem Görsev Bodrumda nerede yaşıyor?
Ocak ayında New York'ta dünya evine giren dünyaca ünlü caz sanatçısı Kerem Görsev ve şef eşi Deniz Kurt Görsev, Bodrum'daki evlerinin ve yeni yaşamlarının kapılarını ilk kez Şamdan Plus'a açtı. Bodrum Havaalanı'na sıcak ve güneşli bir günde indikten 10 dakika sonra Kemikler Köyü'ndeyiz.
Kerem Görsev kaç yaşında?
60 yaşında (28 Haziran 1961)Kerem Görsev / Yaş
Kerem Görsev evli mi?
Kerem Görsev neden boşandı?
"EVLİLİKLERİNİN SİHRİ BİTMİŞ!" "Haberi öğrenir öğrenmez aradığım Kerem Görsev'e, neden boşandıklarını sordum" diyen Bülent Cankurt şunları yazdı: "Tek kelimeyle cevap verdi: 'Sihir bitti.' 30 yıl önce Bodrum'da tanışan, 22 yıl önce de nikah masasına oturan çift, kavga gürültü etmeden boşanmayı başarmış.
Nisan GörsevKerem Görsev / Çocukları
Kerem Görsev Trio kimler?
Ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman'dan oluşan trio projesi ile 5, 6 ve 7 Şubat'ta touché sahnesinde!
Kerem Görsev ne zaman evlendi?
Ocak 2018 (Deniz Kurt)Kerem Görsev / Evlilik tarihi