Modoratör
Efsanevi Üye
Deniz Ateş Bitnel in hakemliği neden bitti?
2016'da Galatasaray – Trabzonspor maçında Salih Dursun ile yaşadığı olayı anlatan Deniz Ateş Bitnel, "Bir maç ile 17 yıllık emeğim çöpe atıldı. O maçta Salih Dursun elime vurup bana o kırmızı kartı göstermeseydi, ben iddia ediyorum benim hakemliğim devam ediyordu.
Deniz Ateş Bitnel kim?
Deniz Ateş Bitnel kim?
DENİZ ATEŞ BİTNEL'İN HAYATI 3 Şubat 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Deniz Ateş Bitnel aslen Mersin Tarsusludur. Hakemlik görevinin dışında eğitim sektöründe çalışmaktadır. Deniz Ateş Bitnel ilk kez 2001 yılında hakemlik düdük çaldı.
Deniz Ateş Bitnel hala hakem mi?
2016 yılında oynanan Galatasaray – Trabzonspor maçından sonra FIFA kokartı elinden alınan ve il hakemliğine kadar düşürülen Deniz Ateş Bitnel, hakemliği bıraktığını açıkladı.
Eski hakem Deniz Ateş Bitnel neden hakemliği bıraktı?
Eski hakem Deniz Ateş Bitnel neden hakemliği bıraktı?
Alınan kararlar, yapılan davranışlar beni buna mecbur bıraktı. Galatasaray – Trabzonspor maçından sonra çocuğum okulda tehdit edildi. Rehberlik servisine kapatılmak zorunda kaldı. Süper Lig hakeminin 47 yaşında görevi bıraktığını düşünürsek önümde 9-10 yıllık bir süreç varken bırakmak zorunda kaldım.
Deniz Ateş Bitnel hangi takıma 4 kırmızı kart?
37 yaşındaki hakem, söz konusu maçta Trabzonspor'dan 4 isme kırmızı kart çıkarmış ve bordo-mavililer 7 kişi tamamladığı mücadeleyi 2-1 kaybetmişti.
Deniz Ateş Bitnel kaç yaşında?
Deniz Ateş Bitnel kaç yaşında?
40 yaşında (3 Şubat 1982)Deniz Ateş Bitnel / Yaş
Deniz Ates nereli?
İstanbulDeniz Ateş Bitnel / Doğum yeri
Deniz Ateş Bitnel hangi bölge hakemi?
Deniz Ateş Bitnel hangi bölge hakemi?
istanbul bölgesi üst klasman hakemidir.
Salih Dursun hangi maçta hakeme kırmızı kart gösterdi?
Trabzonspor formasıyla 2015-2016 sezonunda Galatasaray'a karşı oynadıkları maçta hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstererek gündem yaratan 28 yaşındaki futbolcu, "Şu anki aklımla o kırmızı kartı göstermezdim.
Hangi futbolcu hakeme kırmızı kart gösterdi?
Hangi futbolcu hakeme kırmızı kart gösterdi?
Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmanın 86. dakikasında hakem Deniz Ateş Bitnel'in Cavanda'ya kırmızı kart göstermesinin ardından Bordo-mavili futbolcular hakemin etrafında toplanarak büyük tepki gösterdi. Trabzonsporlu oyuncu Salih Dursun da hakemin elindeki kırmızı kartı alarak, Deniz Ateş Bitnel'e gösterdi.
Deniz Ateş Bitnel eşi hangi banka?
2016 yılında Galatasaray-Trabzonspor maçında bordo-mavili dört futbolcuya gösterdiği kırmızı kartla oyundan atan hakem Deniz Ateş Bitnel'in eşi Sinem Bitnel, o yıl çalıştığı Yapı Kredi Bankası'nda eşi nedeniyle mobbing'e maruz kaldığını belirterek istifa etmek zorunda kaldığını açıkladı.
Ateş Bitnel nereli?
Ateş Bitnel nereli?
Deniz Ateş Bitnel (d. 3 Şubat 1982, İstanbul) Türk Futbol hakemi, eğitimci ve futbol yorumcusudur.
Oğuz Altay kaç yaşında?
1968 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Oğuz Altay, UltrAslan Grubu Genel Koordinatörü ve UltrAslan Kurucu üyeleri arasında yer alıyor. 1983'de Şişli Lisesi'nden mezun olan Altay, 2001'de Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu olan UltrAslan'ın kurucu üyeleri arasında yer aldı.
Hakem Deniz Ateş nereli?
Hakem Deniz Ateş nereli?
Deniz Ateş Bitnel 4 kırmızı kart kime gösterdi?
Trabzonspor forması giyerken 21 Şubat 2016'da Bordo-Mavili takım aleyhine 4 kırmızı kartın çıktığı maçta flaş bir harekete imza atan ve hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren Salih Dursun, uzun bir aranın ardından yeşil sahalarda görüldü.