- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Denge değerleme kimin?
Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.
Otomatik değerleme Nedir?
Otomatik Değerleme Modeli (ODM), büyük miktardaki gayrimenkul verilerini işlemek suretiyle bir istatistik model aracılığı ile gayrimenkulün piyasa değerini hesaplayan bir bilgisayar programıdır. Gayrimenkuller için doğru bir değerleme yapılabilmesi kredi politikası belirleyebilmek açısından da çok önemlidir.
Makine değerleme nedir?
Makine değerleme, fabrikalardaki ve imalathanelerdeki makinelerin ve bu makinelerin teçhizatlarının; üretim amaçlı taşınmazların ve genel yapı itibariyle varlıkların maddi olarak değerlendirilmesi süreci için yapılan değerleme aşamalarıdır.
Endeksa ne demek?
Endeksa, büyük veri analizi ve makine öğrenimi yöntemlerini kullanarak tüm Türkiye için gayrimenkul değeri, lokasyon veri analizi ve öngörüleri sunan bir platformdur.
Baki Budakoğlu kimdir?
Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu! Denge Değerleme kurucusu olan ve Genel Müdürlük görevini yürüten Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.Denge Değerleme Genel Müdürlüğü'ne ise Genel Koordinatör Devrim Kebabcı atandı.
Arsa değer tespiti nasıl yapılır?
Arsa değerlemesi işlemlerinde, değere etki eden en önemli faktörler arsanın alanı, yapılaşma koşulları, yol / ana arter cephesi, arsa eğimi ve manzarasıdır. Varlık Taşınmaz Değerleme uzman kadrosu (eksperleri) ile arsa değer tespiti konusunda kaliteli hizmetler sunmaktadır.
Makine değerleme uzmanı ne iş yapar?
Makine Değerleme Uzmanı Makine Değerleme Bölümü, makine değerleme rapor taleplerinde Makine Mühendisleri'nden oluşan profesyonel ekibi, makine değer tespit çalışmalarında yer almakta ve uzmanlıkları paralelinde tesislerde inceleme yapmaktadırlar.
Makine değerleme uzmanı nasıl olunur?
GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
- Makine Mühendisliği bölümünden mezun (Meslek grubu dışındakiler değerlendirmeye alınmayacaktır.)
- Her türlü makine ekipman parkı değerlemesi konusunda minimum 3 yıl tecrübeli,
- SPK ( Sermaye Piyasası Kurulu ) Gayrimenkul Değerleme lisansına sahip,
- 3 Yıllık TDUB Tecrübe Belgesini almış,
Endeksa ücretli mi?
Gayrimenkul sektöründeki amatör/profesyonel tüm şahıs ve kurumlara ulaşmayı hedefleyen Endeksa, büyük ihtimalle Neozeka'nın pazardaki en popüler ürünü olacak. Zira son kullanıcılara ücretsiz hizmet vermesi girişimin büyümesi adına oldukça önemli bir detay.
Endeksa nasıl kullanılır?
Adres bilgisi, alan dağılımı ve ek özelliklerini girin saniyeler içinde değerini hesaplayın.
- Gayrimenkulün adresini girin.
- Alan dağılımını girin.
- Ek özelliklerini belirtin.
- Değerleme raporunu alın.