- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Deneyap atölyelerinde ne yapılıyor?
36 aylık eğitim programına dâhil olmaya hak kazanan öğrenciler; "Tasarım ve Üretim", "Robotik ve Kodlama", "Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti", "İleri Robotik", "Siber Güvenlik", "Enerji Teknolojileri", "Havacılık ve Uzay Teknolojileri", "Yazılım Teknolojileri", "Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji", "Mobil …
Deneyap kaç yıl sürüyor?
Kayıt işlemlerini 10-16 Mart tarihlerinde tamamlayacak "geleceğin teknoloji yıldızları" 19 Mart'ta Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitime başlayacak. Programa katılan öğrenciler, 3 yıllık bir süreçte hem temel teknoloji yetkinlikleri kazanma hem de özel ilgi alanlarında derinleşme imkanı elde edecek.
Deneyap ne eğitimi veriyor?
Deneyap ne eğitimi veriyor?
Ders döneminde, Tasarım ve Üretim, Robotik ve Kodlama, Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti, İleri Robotik, Havacılık ve Uzay Teknolojileri, Enerji Teknolojileri, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji eğitimleri yüz yüze; Yazılım Teknolojileri, Yapay Zeka, Siber Güvenlik, Mobil Uygulama eğitimleri ise çevrimiçi …
Deneyap atölyeleri ne öğretir?
Güncel yaşam problemleri temel alınarak sunulan esnek araştırma konuları öğrencilere takım halinde çalışmayı, araştırma becerilerini geliştirmeyi, prototip üretmeyi ve zaman planlaması yapmayı uygulamalı olarak öğretir. Öğrencilerin ürünleri eğitmenlerden oluşan jüriler aracılığıyla değerlendirilir ve ödüllendirilir.
Deneyap eğitmen nedir?
Eğitmen eğitimlerine katılarak başarıyla tamamlayan adaylar, nihai eğitmen olmak üzere belirlenir ve ildeki ilgili Deneyap Teknoloji Atölyesine atanarak eğitim vermeye başlar. Eğitmen adayları, eğitim esnasında ve sonrasında eğitimi veren kişilerce değerlendirilir.
Deneyap sınav sonucu asil ne demek?
Deneyap sınav sonucu asil ne demek?
ASİL: Deneyap Teknoloji Atölyelerine kayıt olmaya hak kazanan öğrenciler sistemde "ASİL" durumunda gözükmektedir. YEDEK: Deneyap Teknoloji Atölyelerine asil olarak kayıt olmaya hak kazanan öğrencilerden kayıt tarihlerinde kaydını yaptırmayan öğrenci olduğu takdirde yerine kayıt hakkı kazanabilecek öğrenci durumudur.