Modoratör
Efsanevi Üye
Denetimli Erişilebilirlik nasıl kapatılır?
Anahtar Erişimi'ni kapatma
- Android cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın.
- Erişilebilirlik. Anahtar Erişimi'ni seçin.
- Üstte Açık/Kapalı anahtarına dokunun.
Apple Store şifresi nasıl kaldırılır?
Apple Store şifresi nasıl kaldırılır?
Parola Ayarları'nı görmüyorsanız App Store ve iTunes Satın Alımları için Face ID veya Touch ID'yi açmışsınızdır. Bunu değiştirmek için Ayarlar'a geri dönün, "Face ID ve Parola" veya "Touch ID ve Parola" seçeneğine dokunun, ardından iTunes ve App Store'un yanındaki Face ID'yi veya Touch ID'yi kapatın.
iPhone erişim engeli nasıl kaldırılır?
iPhone erişim engeli nasıl kaldırılır?
Ayarlar > Erişilebilirlik'e gidin, ardından Denetimli Erişim'i açın. Önce Parola Ayarları'na, ardından Denetimli Erişim Parolası Ayarla'ya dokunun. Bir parola girin, ardından bu parolayı yeniden girin. Buradan, Denetimli Erişim oturumunu sona erdirme yöntemi olarak Face ID veya Touch ID'yi de açabilirsiniz.
iPhone iki faktörlü kimlik doğrulama nasıl kapatılır?
2 Adımlı Doğrulama'yı kapatma
- iPhone veya iPad'inizde Gmail uygulamasını açın.
- Üstte Güvenlik'e dokunun.
- "Google'da oturum açma" bölümünün altında 2 Adımlı Doğrulama'ya dokunun.
- Kapat'ı seçin.
- 2 Adımlı Doğrulama'yı kapatma işlemini onaylamanız için bir pop-up pencere görünür.
Erişilebilirlik tuşu nedir?
Erişilebilirlik tuşu nedir?
Erişilebilirlik Menüsü, Android cihazınızı kontrol etmenizi sağlayan geniş bir ekran menüsüdür. Hareketleri, donanım düğmelerini, gezinmeyi ve daha fazlasını kontrol edebilirsiniz. Menüden şunları yapabilirsiniz: Ekran görüntüsü alma.
Anahtarla Denetim nasıl kapatılır?
Anahtarla Denetim nasıl kapatılır?
Anahtarla Denetim'i açma veya kapatma Ayarlar > Erişilebilirlik > Anahtarla Denetim'e gidip ayarı açın veya kapatın. Ayrıca belirli modellerde Anahtarla Denetim'den çıkmak için dilediğiniz zaman Ana Ekran düğmesini veya Yan düğmeyi üç kez tıklayabilirsiniz.
iCloud şifresi nasıl sıfırlanır?
- Ayarlar'a gidin.
- Adınız] > Parola ve Güvenlik > Parolayı Değiştir'e dokunun.
- iCloud'a giriş yaptıysanız ve bir parola etkinleştirdiyseniz aygıtınızın parolasını girmeniz istenir.
- Parolanızı güncellemek için ekrandaki adımları izleyin.
İki faktörlü kimlik doğrulama nasıl iptal edilir?
İki faktörlü kimlik doğrulama nasıl iptal edilir?
2 Adımlı Doğrulama'yı kapatma
- Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını Google. Google Hesabınızı yönetin'i açın.
- Üst taraftaki Güvenlik'e dokunun.
- "Google'da oturum açma" bölümünün altında 2 Adımlı Doğrulama'ya dokunun. Oturum açmanız gerekebilir.
- Kapat'a dokunun.
- Kapat'a dokunarak onaylayın.
Apple doğrulama kodu nasıl kapatılır?
Apple doğrulama kodu nasıl kapatılır?
İki faktörlü kimlik doğrulamayı açtıktan sonra kapatmak için iki haftalık bir süreniz vardır. Bu sürenin sonunda iki faktörlü kimlik doğrulamayı kapatamazsınız. Kapatmak için doğrulama e-postanızı açın ve önceki güvenlik ayarlarınıza dönmek için bağlantıyı tıklayın.
Anahtarla Denetim ne ise yarar?
Anahtarla Denetim özelliği sayesinde anahtarları kullanarak seçim yapabilir, dokunabilir, sürükleyebilir, yazabilir, hatta serbest çizim yapabilirsiniz. Ekrandaki bir öğeyi veya konumu seçmek için bir anahtar kullanmanız ve anahtar ile bir eylem seçmeniz yeterlidir.