Son Konular

Demet Akalın Nasip Değilmiş Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Demet Akalın Nasip Değilmiş Şarkı Sozleri
Yangın her aşkın yolu
Sevdim, gordum
Gozlerin karanlık kuyu
Duştum, oldum
Ah gonlun şimdi başka yare mesken
Ah el cekmiyor kara sevda benden
Sen hangi elde sevda olup actın
Ben karlı dağlar misali yalnızım
Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet
Soldu gencliğim omrumu aşkla ziyan ettim
Ağla gonlum nasip değilmiş vuslat
Rahat uyu yar, sana hakkımı helal ettim
Ozcan Deniz:
Demet Akalın:
Ah gonlun şimdi başka yare mesken
Ah el cekmiyor kara sevda benden
Sen hangi elde sevda olup actın
Ben karlı dağlar misali yalnızım
Demet AkalınOzcan Deniz:
Rahat uyu yar, sana hakkımı haram ettim
imagesdemetakalinnasipdegilmissarkisozu5ada005c5339b

"Demet Akalın - Nasip Değilmiş" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda aşkın yolunda yaşanan zorlukları ve ayrılıkları anlatan duygusal bir hikaye işlenmiş. Şarkının nakarat kısmında geçen "Ağla gönlüm, nasip değilmiş vuslat, rahat uyu yar, sana hakkımı helal ettim" sözleriyle ayrılık acısının verdiği hüznü ve kabullenme sürecini ifade etmişler.

Şarkının sözlerindeki diğer bölümlerde de ayrılığın yarattığı boşluğa vurgu yapılıyor. Sevdiği kişinin başka bir yare mekan olduğunu fark eden ve ondan vazgeçmeye zorlanan birinin iç çekişlerine tanık oluyoruz. Aşkla geçen gençlik yıllarının ziyan olduğunu düşünen birinin hüznü ve kabullenme sürecinde yaşadığı duygular anlatılıyor.

Ozcan Deniz'in yer aldığı kısımda da benzer duyguları hissediyoruz. Kısmetin önemine ve her şeyin bir nedenle olduğuna vurgu yapılıyor. Ayrılık acısının verdiği hüznü, kırgınlığı ve kabullenme sürecini hissederek şarkının dokunaklı atmosferine kapılıyoruz.

Bu şarkıda aşkın zorluklarına ve ayrılığın yarattığı acılara dair derin duyguları işleyen şarkıcılar, dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatmayı başarıyorlar.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sevemez Kimse Seni Şarkı Sozu

Niran Unsal 2009 Sesler ve izler Albumu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt