Son Konular

Demet Akalın Bozuyorum Yeminimi Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Demet Akalın Bozuyorum Yeminimi Şarkısı
Bitti guvenim hakkın olamaz bu aşk senin
Caban boşuna bitmedi yalan sozlerin
Gelmiyor icimden dur demek sana
Gonulluyum gidişine ah yolun acık ola
Gelmiyor icimden kal demek sana
Bozuyorum yeminimi gule gule aşka
Ahh gelemedim gormemezlikten sitemleri
Yediremedim gururuma ihaneti
sarkimavinefesnet
Ya seni ya kendimi terk etmeyi
Yeter gelemedim gormemezlikten sitemleri
Yediremedim gururuma ihaneti
Ya seni ya kendimi vuracağım cek git

"Bozuyorum Yeminimi" şarkısında Demet Akalın, aşk hayal kırıklıklarını ve duygusal zorlukları anlatıyor. Şarkının sözlerinde bir ilişkinin sona ermesiyle yaşanan acı, güvensizlik ve duygusal karmaşadan bahsediliyor. Şarkıda yer alan sözler, aşkın getirdiği hayal kırıklıklarını, güvenin sarsılmasını ve içsel çekişmeleri dile getiriyor. Aynı zamanda, gururun incinmesi ve terk edilme duyguları da şarkının temasını oluşturuyor.

Demet Akalın'ın bu şarkısı, duygusal derinliği ve içtenliği ile dinleyicilere dokunan bir eser olarak öne çıkıyor. Şarkının güçlü melodisi ve etkileyici düzenlemesiyle birleşen sözler, dinleyicilerde duygusal bir tat bırakıyor. Akalın'ın vokal performansıyla da şarkının etkileyiciliği artırılıyor.

"Bozuyorum Yeminimi" şarkısı, aşkın karmaşıklığını, ilişkilerde yaşanan zorlukları ve duygusal iniş çıkışları derin bir şekilde hissettiren bir eser olarak dikkat çekiyor. Demet Akalın'ın bu şarkısı, dinleyicilere içten bir şekilde dokunarak duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Demet Akalın Evli Mutlu Cocuklu Şarkısı

Demet Akalın Tam Yedi Yıl Oldu Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt