Son Konular

Delphi ne uretiyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Delphi ne üretiyor?

Delphi, 1994 yılında kurulan Aptiv PLC bünyesindeki fren sistemi, motor soğutma, dizel sistem, direksiyon ve süspansiyon sistemleri gibi ürün yelpazesine sahip dünyanın en büyük otomotiv parça ürünleri markasıdır.
BorgWarner ne iş yapar?
otomobil üreticileri için her türlü mekanik parçayı tasarlayıp geliştiren ve sonrasında üretime geçiren amerikan asıllı firma. genel olarak amerikanya firmalarına parça tedarik eder ve vites kutusu olayında o coğrafyanın bir numarasıdır..
Delphi marka hangi ülkenin?
Delphi Hakkında Dünyanın en büyük 25 otomotiv orijinal parça üreticisinin en büyük tedarikçilerinden biri olan Delphi, merkezi Gillingham, İngiltere'de olmak üzere; 44 ülkede ana teknik merkez, üretim alanı ve çok sayıda müşteri destek hizmet birimi ile varlığını sürdürmektedir.

Delphi enjektör nerede üretiliyor?

Delphi Technologies'in İzmir'deki tesisi, dizel yakıt enjeksiyon ve egzoz gazı arındırma sistem bileşenlerinin üretimi konusunda uzmanlaşmış durumda ve Ege Serbest Bölgesi'nde hem binek otomobiller hem de ticari araçlar için dizel motorlarda dünyanın önde gelen common rail teknolojisinin üretim noktası olarak faaliyet …
BorgWarner hangi ülkenin?
BorgWarner, 1880 yılında kurulan BorgWarner Inc. bünyesindeki motor ve şanzıman teknolojileri markasıdır. Almanya, Macaristan, Polonya, İspanya, Portekiz, Fransa, İrlanda, İsveç, Birleşik Krallık ve İtalya'da üretim tesisleri bulunmaktadır. BorgWarner Inc. Amerika merkezlidir.
BorgWarner Turbo ne malı?
Borg-Warner Dünyanın 18 farklı ülkesinde 60 fabrikası bulunan ve BMW, VW, Porsche, Hyundai, Peugeot, Ford, Renault ve benzeri markalara turbo üreten Amerikalı marka, VGT yani değişken geometrili turbo konusunda da uzmanlaşmıştır.

Delphi enjektör hangi ülkenin?

BorgWarner sahibi kimdir?
BorgWarner izmir ne üretiyor?
Son olarak İzmir'de üretim tesisleri bulunan ve 150'den fazla ülkede varlığını sürdüren Delphi Technologies'i bünyesine katan BorgWarner, başta motor yağları olmak üzere fren spreyi, fren sıvısı ve antifriz ürünlerinin olduğu yeni yerli üretim ürün yelpazesini tanıttı.

Garrett turbo nerenin malı?

Turbo sistemleri konusu ile ilgili birçok kişinin yakından tanıdığı ve belki de adı en fazla duyulmuş üretici olan Garrett markası 1936 yılında A.B.D'nin Los Angeles şehrinde kurulmuştur. 1999 yılında ise ünlü Amerikan sanayi şirketi Honeywell bünyesine dahil olmuştur.
TRW orjinal mi?
TRW kaliteli bir firma ve halihazırda birçok firma için orjinal parça üretiyor. Yani sanayi tabiriyle üstünde arabayı üreten markanın logosu olunca fiyatı yüksek, oem olunca daha uygun oluyor.
TRW balata kimin?
TRW; fren, direksiyon ve süspansiyon gibi ürünlerin tedarikçiliğini yapıyor. 2014 yılında Almanya merkezli ZF Group tarafından satın alınan Amerika merkezli şirkettir.

Delphi motor hangi ülkenin?

Iskelet Displazileri nedir?

Uygur Turkleri nerede yasiyor?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.705
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt