Editör
Efsanevi Üye
Dell işletim sistemi nedir?
Tanınmış PC üreticisi DELL, bazı taşınabilir ve dizüstü modellerde artık Ubuntu kullanacak. Dünyanın en büyük ikinci bilgisayar üreticisi DELL, yeni dizüstü ve masaüstü modellerinin bazılarında açık kaynak kodlu özgür işletim sistemi Ubuntu kullanma kararı aldı.
Bilgisayarın işletim sistemini değiştirmek garantiyi bozar mı?
Gitmez, sisteme herhangi bir işletim sistemi kurmak garantiyi etkilemez.
Dell bilgisayar nasıl sıfırlanır?
Dell bilgisayar nasıl sıfırlanır?
Bu işleme başlamadan önce dosyalarınızı yedeklediğinizden emin olun.
- Başlat.
- Bu PC'yi sıfırla (Sistem Ayarı) öğesini seçin.
- Gelişmiş Başlatma seçeneğinin altında Şimdi yeniden başlat öğesini seçin.
- Bir seçenek belirleyin ekranında, Sorun giderme öğesini seçin.
- Fabrika Görüntüsü Geri Yükleme öğesini seçin.
Dell SupportAssist OS Recovery nedir?
Dell SupportAssist OS Recovery nedir?
Dell SupportAssist OS Recovery, bilgisayarınız işletim sistemine önyükleme yapmadan önce meydana gelebilecek sorunları tanılamak ve gidermek için araçlardan oluşan bir kurtarma ortamı sağlar.
Dell EMC ne işe yarar?
SupportAssist Enterprise, sorun çözme işlemleri için gereken sistem durumu bilgilerini otomatik olarak toplar ve bunları güvenli bir şekilde Dell'e gönderir. Toplanan sistem bilgileri, Teknik Desteğin size gelişmiş, kişiselleştirilmiş ve verimli bir destek deneyimi sunmasına yardımcı olur.
Laptop Ubuntu ne demek?
Ubuntu, Linux tabanlı özgür ve ücretsiz bir işletim sistemidir. Bilgisayarlar, sunucular ve akıllı telefonlara yönelik olarak geliştirilmektedir.
Bilgisayar garantisi nasıl bozulur?
Bilgisayar garantisi nasıl bozulur?
Cihazların darbe sonucunda hasar alması, Sıvı ya da besin maddelerinin cihaz üzerine dökülmesi, Çeşitli yazılımlar ya da virüs nedeniyle meydana gelen arızalar, Cihazın yanlış taşıma, yanlış ve yetersiz bakım, kötü kullanım ya da voltaj değişiklikleri nedeniyle arızalanması
Linux bilgisayara Windows kurulur mu?
Linux bilgisayara Windows kurulur mu?
Linux'un yüklü olduğu bir sistemde Linux'u kaldırıp Windows yüklemek için, Linux işletim sistemi tarafından kullanılan bölümleri el ile silmelisiniz. Windows uyumlu bölüm Windows işletim sisteminin yüklenmesi sırasında otomatik olarak oluşturulabilir.
Dell Bilgisayar bios ayarları nasıl yapılır?
Windows 10'dan UEFI'ya (BIOS) önyükleme yapma Sistemi açın. Dell logosu görüntülendiğinde Sistem Kurulumu'na girmek için F2 tuşuna basın. Bu yöntemi kullanarak Kuruluma girmekte sorun yaşıyorsanız klavye LED'leri ilk kez yanıp söndüğünde F2'ye basın. F2 tuşunu basılı tutmamaya çalışın.
OS Recovery nedir?
Android açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olduğu için genellikle tüm bu işletim sisteminin bulunduğu tüm cihazlarda bu seçenek bulunur. Bu işlem teknik olarak cihazın açılış diskinde (boot disk) veri kurtarma modu (recovery) menüsüne erişim için standart bir arayüzdür.
SupportAssist ne işe yarar?
SupportAssist ne işe yarar?
SupportAssist Enterprise; Dell sunucunuz, depolama alanınız ve ağ aygıtlarınız için teknik desteği otomatik hale getiren bir uygulamadır. SupportAssist Enterprise, aygıtlarınızı izler ve meydana gelebilecek donanım sorunlarını proaktif olarak algılar.
Laptop garanti nasıl bozulur?
Laptop garanti nasıl bozulur?
Elektronik Cihazların Garanti Kapsamı Bırakıldığı Durumlar
- Cihazın kullanım kılavuzunda belirtilenlere aykırı bir şekilde kullanılması,
- Daha önce yetkili servis dışında cihazın açıldığının ya da onarıldığının tespit edilmesi,
- Cihazların darbe sonucunda hasar alması,
- Sıvı ya da besin maddelerinin cihaz üzerine dökülmesi,