Son Konular

Dehan Senden Cok Uzakta Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Dehan Senden Cok Uzakta Şarkı Sozu
Yine kalbim bomboş kaldı sen gidince dun gece,
Ne Umıtler vardı bende bir yuva kurmustum senınle,
Şimdi kırılmış yureğimle kacıyorum kendime,
Senden cok uzakta dıreksıyonun basında,
Gidiyorum uzaklara kalbim gibi bomboş bir yolda,
Yeni doğan gun cok soğuk Sen olmayınca koynumda,
İki yanımda tarlalar yeni ekilmiş umutlar,
Şimdi son kalan hayalinle gidiyorum gecelere,
Gidiyorum uzaklara kalbim gibi bomboş bir yolda,
Sapsarı cicekler yeni doğan gunu bekler,
Gidiyorum uzaklara kalbim gibi bomboş bir yolda

Şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. "Dehan Senden Çok Uzakta" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve içten bir anlatıma sahip. Şarkının temel teması, sevgiliden ayrıldıktan sonra yaşanan boşluk ve yalnızlık hissi üzerine yoğunlaşıyor. Ayrılığın ardından geride kalan umutlar, hayaller ve anılar üzerinden duygusal bir yolculuk sunuyor.

Şarkının nakarat kısmında tekrar eden "Senden çok uzakta, direksiyonun başında" cümlesi, sevilen kişiden uzaklaşmanın yarattığı fiziksel ve duygusal mesafeyi vurguluyor. Ayrılığın yarattığı boşluğun içinde yaşanan duygusal çalkantılar ve umutlar, şarkının her bir dizesinde hissedilebiliyor.

Sözlerde doğan günün soğukluğu, tarlalardaki umutlar, yeni ekilen umutlar ve çiçeklerin bekleyişi gibi sembollerle içsel bir yolculuğa çıkıyoruz. Ayrılığın yarattığı boşluğun içinde karmaşık duygular ve özlem dolu anılar var.

Şarkı, ayrılığın getirdiği acıyla dolu bir hikayeyi anlatırken, umut ve yeniden doğma temasını da işliyor. Sevilen kişiden uzaklaşmanın yarattığı içsel boşluğun ve yalnızlığın katmanlarıyla örülmüş bir şarkı olduğunu söyleyebilirim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gokhan Tepe Cok Ozluyorum Seni Şarkısı

Burak Kut Git Bir An Once Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt