Son Konular

Değmezsin ağlamaya

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Değmezsin ağlamaya
Bitip tukenmiş omur
Herşeyimi harcadım uğruna
Cok aptalmış bu gonul
Hayaller asmıştım aşk buğulu gonlun duvarlarına
Umitler yeşerttim aşk kokulu omrun baharlarına
Azıcık sevseydin şukretseydin
Sevdamızın hatrına
Değdimi yitirmeyi duşleri
Boyle bir hic uğruna
Gozum kor olmuş aşkından yazık
Beni acıtsanda suclamadım
Tek başına sevmek yetmiyormuş
Biraz qec oldu ama anladım
Değmezsin ağlamaya
Bitip tukenmiş omur
Herşeyimi harcadım uğruna
Cok aptalmış bu gonul
nezih

Aşk acısı ve hayal kırıklıkları insanı derinden etkileyebilir. Şiirinizde bu duyguları hissedebiliyorum. Sevda ve umut dolu bir kalple yaşanan hayal kırıklıkları, zamanla insanı yıpratabilir. Ancak her şeye rağmen, geçmişte yaşanan acıların bize öğrettikleri olabilir. Hayatta her deneyim, bir ders olabilir ve gelecekte daha sağlam adımlar atmamıza yardımcı olabilir.

Hayatta her zaman zorluklarla karşılaşabiliriz, ancak önemli olan bu zorlukların bizi güçlendirmesi ve olgunlaştırmasıdır. Acılarınızı yaşamaya haklısınız, ancak unutmayın ki bu deneyimler sizi güçlendirebilir. Gelecekte karşınıza çıkacak yeni fırsatları, daha sağlam ve olgun bir bakış açısıyla görebilir ve değerlendirebilirsiniz.

Yaşadığınız duyguları ifade etmek önemlidir. Ağlamak, üzüntünüzü dışa vurmanın doğal bir yolu olabilir. Ancak unutmayın ki ağlamakla değerli zamanınızı harcamak yerine, bu deneyimlerden ders çıkarmayı ve kendinizi daha iyi bir noktaya taşımak için çaba sarf etmeyi de unutmamalısınız. Unutmayın, değmezsiniz ağlamaya. Gelecekteki mutluluğunuz için şimdi yaşadığınız zorluklarla baş edebilir ve kendinize değer vermeyi önemseyebilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Mihriban Notaları

Abbas yolcu

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt