Editör
Efsanevi Üye
Davutoğlu neden alındı?
Davutoğlu ile Erdoğan arasında Haziran 2015 seçimi sonrasında AK Parti'nin koalisyon hükûmeti kurup kurmamasına ya da erken seçime gidilmesine dair çıkan genel anlaşmazlık da dosyaya dahil edildi. Davutoğlu, kendisini destekleyen gazeteleri de içeren bir medya ağı kurmakla suçlandı.
Ahmet Davutoğlu ne zaman başbakan oldu?
Olağanüstü Büyük Kongresi'nde genel başkan seçildi ve 28 Ağustos 2014'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan başbakanlık vekaletini aldı ve 62. hükûmeti kurmakla görevlendirildi. 6 Eylül 2014'te 62. hükûmet Davutoğlu başbakanlığında güven oyu alarak resmen göreve başladı.
Ahmet Davutoğlu hangi partiden?
Ahmet Davutoğlu hangi partiden?
Gelecek PartisiAhmet Davutoğlu / Partisi
Ahmet Davutoğlu nerede doğdu?
Ahmet Davutoğlu nerede doğdu?
TaşkentAhmet Davutoğlu / Doğum yeriTaşkent, Konya ilinin 31 ilçesinden birisidir. Konya'nın en güney ucunda yer alan ilçe, Karaman ve Antalya illerine ve diğer bir Konya ilçesi olan Hadim ile komşudur. 11 Ağustos 1988 tarihinde Hadim'den ayrılarak ilçe statüsüne kavuşmuştur. Vikipedi
Fetö tutuklamaları ne zaman başladı?
Daha fazla bilgi için tartışma sayfasına bakınız. Paralel Devlet Operasyonu diğer adıyla Paralel Yapı Operasyonu, ilk olarak 22 Temmuz 2014 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından emniyet içerisinde gerçekleştirilen tutuklamalar ile başladı.
Feto ne zaman suç örgütü oldu?
FETÖ, 15 Temmuz 2016 tarihinde ülke yönetimini ele geçirmek amacıyla yapılan kanlı darbe girişimini gerçekleştiren terör örgütüdür. FETÖ; bir vaiz olan Fetullah Gülen liderliğinde ülkemiz insanlarının dini değerlerini de istismar ederek hedefleri doğrultusunda 1970'lı yıllardan itibaren faaliyetine başlamıştır.
Dershane sözleşmesi iptal edilir mi?
Dershane sözleşmesi iptal edilir mi?
Madde 17 – Dershane mali planlarını öğrenci kayıt sayısına göre yaptığından, kayıtlı öğrencilerin öğretim yılı boyunca kayıtlarını sildirmemeleri temel esastır. Madde 18 – Öğretim dönemi içinde zorunlu bir sebeple kayıt sildirmek isteyen öğrenci için velisinin yazılı müracaatı gereklidir.