Son Konular

DAU denklik var mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

DAÜ denklik var mı?

DAÜ' nün tüm bölümleri YÖK denkliğine sahiptir. DAÜ' nün tüm bölümleri YÖDAK denkliğine sahiptir. DAÜ UK NARIC denkliğine sahiptir.
Kıbrıs denklik var mı?
İlgili anlaşma uyarınca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hukukuna göre kurulmuş olan üniversitelere ÖSYM tarafından yerleştirilen ve yerleştikleri programda eğitimini tamamlayan T.C. vatandaşlarının ön lisans ve lisans diplomaları denklik işlemine tabi tutulmaksızın Türkiye Cumhuriyeti'nde geçerlidir.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Burs kesilmesi var mı?

İngilizce hazırlık gerektiren programlarda bir yıl hazırlık programını kapsamak koşuluyla öğrencinin kayıtlı olduğu programın normal eğitim süresi kadardır. Normal eğitim süresi içerisinde akademik başarı notuna bağlı olarak öğrencinin bursu kesilmez.
Kıbrıs Diş Hekimliği denklik var mı?
"Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında, 2011'de yürürlüğe giren anlaşma gereği, ÖSYM tarafından KKTC'deki üniversitelere yerleşen öğrencilerin diplomaları, denklik işlemine tabi olmaksızın YÖK tarafından doğrudan tanınır.
YKS baraj puanı ve/veya KKTC'deki üniversitelerin yaptıkları sınav ile ön lisans ve lisans programlarına kayıt yaptırarak mezun olan öğrencilerin diploma denklik başvurusu yapmaları gerekmektedir. Bu durumda olanların öğrencilik bilgileri, YÖKSİS'te yer almaz ilgili üniversitelerin öğrenci işleri dairesinde bulunur.
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi burs nasıl alınır?
UKÜ'de en az iki dönem eğitim almış, kayıtlı oldukları dönemin tam ders yükünü alıp başarılı olmuş ve son döneminde aşağıda belirtilen dönem ortalamaları ve aynı zamanda 3.00 genel not ortalaması elde eden öğrencilere Akademik Başarı Bursu sağlanır.

Kıbrıs bursu ne kadar?

KKTC'de öğrenim gören öğrenciler için 2021 burs ve kredi miktarı 664 TL'den 785 TL'ye yükseldi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde okuyup KYK dan burs veya kredi alan öğrenciler 2021 Ocak ayında 785 TL Ödeme alacak.

Attack on Titan eren kac yasinda?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt