Modoratör
Efsanevi Üye
Daraltır ne demek?
Dar gibi görünme veya olma.
Take a Nap ne anlama gelir?
I take a nap now. Ben biraz dinleneyim.
Ə ne demek ingilizce?
Ə ne demek ingilizce?
1. Fonetik Alfabede ə sembolü ile temsil edilen vurgusuz daraltılmış ünlü harf. Schwa olarak adlandırılan daraltılmış ünlü sesi, günlük konuşulan İngilizce'de en yaygın sesli harftir. Schwa telaffuzu, 'short u' /ʌ/ sesine çok yakın, çıkışı hızlı ve rahat, doğal bir sestir.
Photos türkçesi ne demek?
Photos türkçesi ne demek?
photos teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Fotoğrafçılık ışık ile yazı yazmaktır. – Photography is writing with light. Onlar bana çok sayıda güzel fotoğraflar gösterdiler. – They showed me a lot of beautiful photos.
Mat ingilizce anlamı nedir?
donuk, mat (yüzey). These photographs have a mat finish.
Vısıt Relatıves ne demek?
Akrabalarımızı ziyarete. To visit my relatives. Akrabalarımı ziyarete.
Ə hangi harf?
Ə hangi harf?
Əə (veya bazen Эə, Schwa) genellikle Kafkasya milletlerinin kullandığı bir harftir. Bazı Türk dillerinde de yer alan bir sestir. Kimi dillerde "Ǝǝ" biçiminde de kullanılır. Bu gösterge genellikle [æ] sesini gösterir.
Ə harfi nasıl okunur?
Ə harfi nasıl okunur?
"Ə" harfi bazı kelimelerde türkçede "e" harfine, bazı kelimelerde ise "a" harfine uygundur. Örneğin, Həyat/Hayat, Sənin/Senin ya da çoğunlukla isimler için geçerli olan; Örneğin, Rəşid/Reşit değil, Raşit`e uygundur. Ama Səlim /Selim olarak okunur..
My Photos ne demek?
Ama madalyonda benim fotoğrafım var. My photo. Benim fotoğrafım.
Take photos türkçesi ne demek?
take photo {fiil} fotoğraf çekmek {fi.}
Paspas İngilizce ne demek?
Paspas İngilizce ne demek?
mat i. mop-face i.
Mart İngilizce ne demek?
Mart İngilizce ne demek?
Mart kelimesinin İngilizce yazılışı March olmaktadır. Mart kelimesinin İngilizce Söylenişi ise Març şeklinde olmaktadır.
Play Games türkçesi ne demek?
oyun oynamak, oyun etmek f. kandırmak, aldatmak f.
The Guest list ne demek?
Davetli listesi genelde yakın arkadaşlar ve aileyi kapsar. The guest list, the flowers and the obituaries. Davetli listesi, çiçekler ve ölüm ilanlarý.
Ə klavyede nasıl yazılır?
Ə klavyede nasıl yazılır?
Latin Alfabesi arasında kullanılmaya başlanan Ǝ harfi genel olarak Azeri alfabesinde kullanılan ve gırtlaktan gelen sert E harfidir….TERS E HARFİ KULLANIMI;
- Windows + R tuşlarına birlikte basınız.
- Çalıştır penceresi açılacaktır.
- Çalıştır penceresine "charmap" komutunu yazınız.