Modoratör
Efsanevi Üye
Danone israil malı mı?
Cevap: Danone Fransa'nındır.
Danone ne zaman çıktı?
Danone ne zaman çıktı?
Balkan savaşları sırasında Yunanlar Selanik'i işgal ettiği zaman Karasu ailesi 1912 yılında İspanya'nın Barselona kentine göç etti. 1919'da geleneksel Osmanlı yoğurtlarını üretip oğlu Daniel'in ismi "Danone" adıyla piyasaya sürdü.
Danone süt nerede üretiliyor?
Onbir yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Fransız Danone firması, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki üretim fabrikasını tanıttı, ürettiği Danone ürünlerinin üretim yolculuğunu gazetecilere gösterdi.
Danonenin sahibi kim?
Danonenin sahibi kim?
Danone, 1919 yılında Isaac Carasso tarafından kurulan Danone S.A. bünyesinde üretilen bebek maması, kahve, süt ve süt ürünleri, şişelenmiş su, dondurma, gıda takviyeleri markasıdır. Danone S.A. Fransa merkezlidir. Dünyada 194'ten fazla üretim sahası bulunmaktadır. Danone Cremede Yaourt Juste 5% Mat.Gr.
Danone israilde satılıyor mu?
israil'in en büyük gda şirketinin %20si danone'nin elinde ve danone ürünleri israil'de satılıyor.
Danone Activia ne zaman çıktı?
Danone Activia ne zaman çıktı?
Activia, 1987 yılında Fransa'da tanıtılan ve Groupe Danone'ye (ABD'de "Dannon Company") ait bir yoğurt markasıdır. 2013'ten itibaren Activia 70'ten fazla ülkede ve 5 kıtada bulunmaktadır. Activia, sindirim sağlığını iyileştirmek için tasarlanmış fonksiyonel bir gıda olarak sınıflandırılmıştır.
Danone fabrikaları nerede?
Danone Türkiye Sütlü Ürünler'in Lüleburgaz Üretim Tesisleri'nde inşa edilen yeni depo alanı ve robot üretim bandı ile sıfır atık tesisi törenle hizmete girdi.
Danone ve Danino aynı mı?
Danone ve Danino aynı mı?
Danino, çocuklara yönelik bir Danone gıda ürünüdür. Bu, olgunlaşmamış, mineraller ve vitaminler ve meyve posası ile eklenmiş, petit suisse denilen taze bir peynirdir. Danone 1973'te petit suisse kategorisini başlattı.
Danone ürünleri hayatın hangi evrelerini kapsar?
Türkiye'de 2.000'den fazla çalışanımız ile Sütlü Ürünler, Su ve Uzman Beslenme Ürünleri alanlarında doğumdan yaşlılığa kadar insan hayatının tüm evrelerini kapsayan ürünlerimizle topluma fayda sağlamayı hedefliyoruz.