Editör
Efsanevi Üye
Danışmanlık nedir nasıl olunur?
Danışmanlığın tanımı en sade şekliyle "özel bir alanda uzmanlaşmış kişi veya kurumların sahip olduğu bilgi ve beceriyi belirli bir zaman çerçevesinde hizmet verdiği kuruluşa aktarması" olarak yapılabilir.
Mali Danışman Nasıl Olunur?
Mali danışman olmak isteyen kişilerin, lise mezunu olduktan sonra üniversitelerin dört yıllık eğitim veren lisans programlarından Ekonomi ya da Maliye gibi bölümlerde eğitim alması gerekmektedir. Sektör içerisinde deneyim ve bilgi birikimi sağlayan herkes mali danışmanlık yapabilir.
Finans danışmanı nasil olunur?
Finans danışmanı nasil olunur?
Finansal danışman olmak için tercihen üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden lisans eğitimi almış olmak gerekir. Bunun yanı sıra diplomaya ek olarak özel eğitim kurumlarından eğitim ve sertifikalar alınabilir.
Mali müşavir ne kadar maaş alıyor?
Mali müşavir ne kadar maaş alıyor?
2021 Mali Müşavir Maaşları Mali Müşavir maaşı ortalama aylık 4.750 – TL'dir. En düşük Mali Müşavir maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 9.250 – TL'dir.
Mali müşavir nasıl olunur hangi bölüm okunmalı?
Üniversitelerin işletme, iktisat, maliye, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, ekonometri, çalışma ekonomisi, siyaset bilimi, ekonomi, bankacılık ve sermaye piyasası, bankacılık ve finans lisans bölümlerinden mezun olan kişiler mali müşavir olabilirler.
Finans danışmanı ne kadar maaş alır?
Seçilen meslekte çalışanların çoğuna yönelik maaş aralığı Finans ve yatırım danışmanları – Aylık itibaren ₺1.856 için ₺3.695 – 2021. Finans ve yatırım danışmanları, işe yeni başlandığında genel olarak aylık net ₺1.856 ile ₺3.182 arasında para kazandırır.
Finans danışmanı kaç yıllık?
Finans danışmanı kaç yıllık?
Finans danışmanı olmak için üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak önem taşır.
Danışmanlık hizmetleri ne iş yapar?
Danışmanlık hizmetleri ne iş yapar?
Belirtilen süre veya kendilerine göre belirlenen süreler boyunca işyerlerine ziyarette bulunan konukları karşılayan, iç ve dış iletişimi koordine eden, evrak takibiyle birlikte kullanılması en uygun büro ekipmanlarını kullanan, günlük işlerin organizasyonunu sağlayan kişilerdir.