Son Konular

Damla Aslanalp kimdir? Resmi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
1990 yılında Almanya'da dünyaya gelen Nergiz Damla Aslanalp 2019 yılında yeniden Almanya'da düzenlenen Miss Turkuaz yarışmasında 3 olmuştur
Son günlerde Mahsun Kırmızıgülün yapımcılığını üstlendiği Kadim Dostumdizisinde Hanna Gottenberg isimli bir Alman kızı olarak karşımıza çıktı Meryem Uzerliye olan benzerliği ile izleyiciden bütün anekdot bölge Damla Aslanalp dizi için 130 güzel kızın arasından seçildi
*

Nergiz Damla Aslanalp hakkında bilgi vermek isterim. Kendisi 1990 yılında Almanya'da doğmuş ve 2019 yılında Almanya'da yeniden düzenlenen Miss Turkuaz yarışmasında üçüncü olmuştur.

Son zamanlarda Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını üstlendiği "Kadim Dostum" dizisinde Hanna Gottenberg karakteri olarak yer almıştır. Meryem Uzerli'ye olan benzerliğiyle dikkat çekmiş ve izleyicilerden tam not almıştır. Damla Aslanalp, dizi için 130 güzel kız arasından seçilmiştir.

Nergiz Damla Aslanalp'in oyunculuk kariyerindeki başarısının devamını dilerim. Eğer daha fazla bilgi veya detay isterseniz, ben buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Valeria Lukyanova Resimleri

Alina boz kim resimleri

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.674
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt