Son Konular

Damacana pompasi neden su akitir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Damacana pompası neden su akıtır?

iç hortumun ucu ise suyun içindedir, damacana içine giren havanın oluşturduğu bu basınç yardımı ile su hortum içine girerek pompa musluğundan akar.

Su pompası motoru neden yanar?

Bu ani voltaj değişikliği sulama pompa arızaları için sebep olur. Voltaj düşük gelirse, motor zorlanarak çalışacağı için aşırı ısınmadan yanar. Yüksek voltaj geldiğinde de içindeki elektrikli parçalara zarar verir, sargıyı patlatır.
Devirdaim pompası kaç km de değişir?
Triger değişim km'si 90.000 km ise devirdaim pompası ile birlikte triger setini de değişmek sizin için avantaj olacaktır. 10.000 km sonra triger değişimi için tekrar işçilik vermekten kurtulmuş olacaksınız. Aracınızın devirdaim pompasını değiştirebileceğiniz servisleri Otolye'de bulabilirsiniz.
Şarjlı su pompası kokusu nasıl giderilir?
Pompanın dış yüzeyini de sıcak su kullanarak iyice temizlemelisiniz. Damacana su pompasını deterjan ile yıkıyorsanız bolca su ile durulamalı, deterjan kalıntılarının temizlendiğinden emin olmalısınız. Yetersiz durulama yapılması halinde deterjan kokusu ve tadı suya geçecektir.

Şarjlı su pompası kaç saat şarj edilir?

3-4 saat boyunca USB kablo ile şarj ettim. Tek şarjla 3 damacana çok rahat boşalttı, halen daha şarjı duruyor. Debisi de oldukça iyi, ürün hakikaten çift motorluymuş. Su bardağını 5-6 saniyede dolduruyor ki benim için bu süre gayet makul.

Motor su pompası arızası nasıl anlaşılır?

Devirdaim Pompası Arızasını Anlamanın Pratik Yolu
Şarjlı su pompası hortumu nasıl temizlenir?
Damacana su pompası temizliği oldukça kolay bir işlemdir. Damacana su pompasının kafa kısmını döndürerek açınız ve damacananın bütün parçalarını ayırınız. Parçaları sıcak suda yaklaşık 10 dakika bekletebilirsiniz. Damacana su pompasının boru kısmını üç parçaya ayırarak fırça yardımıyla tüm parçaları iyice temizleyiniz.
Şarjlı su pompası nasıl temizlenir?
Pompanın sökülebilen parçaları ayrılır. Sökülen su pompasının alt kısmı sıcak suyun içine daldırılır, suyun çekilmesine başlanır. Bu işlem kaptaki su bitene kadar yapılır. Pompanın dış yüzeyi de sıcak su kullanılarak temizlenir.

Şarjlı damacana pompası nasıl şarj edilir?

Bataryanın şarj olması için bir USB kablosundan yardım alınır, prize takılır ve şarj edilir. Bazı şarjlı su pompası modellerinin şarj kabloları (USB) kendiliğinden üründe yer alır.

Lonca teskilatinin ustlendigi gorevler nedir?

Devlet harcamalari nelerdir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt