Modoratör
Efsanevi Üye
Daire başkanlıkları nedir?
Dairede çalışan bütün görevliler üzerinde genel yönetim, denetim, iş bölümü yapma, çalışma düzenini kurma, yetiştirme, hizmet içi eğitimi sağlama yetkilerine sahiptir. Yetkilerini yönetim kurulu ve Rektöre karşı sorumlu olarak mevzuat çerçevesinde kullanır.
Personel Dairesi ne iş yapar?
1. Üniversitenin insan gücü planlaması ve personel politikasıyla ilgili çalışmalar yapmak, personel sisteminin geliştirilmesi ile ilgili önerilerde bulunmak. 2. Üniversitemizde görev almış ve alan personelin atama, özlük, emeklilik ve buna benzer işleri ilen ilgili işlemleri yapmak.
Teknik işler daire başkanlığı ne iş yapar?
Teknik işler daire başkanlığı ne iş yapar?
Dairede çalışan bütün görevliler üzerinde genel yönetim, denetim, iş bölümü yapmak, çalışma düzeni kurmak, yetiştirme ve hizmet içi eğitim sağlamak. Başkanlığı temsilen en üst yöneticisi olarak, harcama ve ihale yetkisiyle ilgili resmî işlemleri gerçekleştirmek.
Bilgi işlem daire başkanı ne iş yapar?
Bilgi işlem daire başkanı ne iş yapar?
1.- 124 SKHK' de Bilgi İşlem Daire Başkanlığının görevleri şu şekilde belirlenmiştir. Üniversitedeki bilgi işlem sitemlerini işletmek, eğitim öğretim ve araştırmalara destek olmak. Üniversitenin ihtiyaç duyacağı diğer bilgi işlem hizmetlerini yerine getirmektir.
Daire Başkanları ne kadar maaş alıyor?
Baş komiser maaşı 7 bin 670 liradan, 9 bin 778 liraya yükseldi. Daire başkanı maaşı 10 bin 270 liradan, 13 bin 92 liraya yükseldi. Kaymakam maaşı 10 bin 726 liradan 13 bin 674 liraya yükseldi. Genel Müdür maaşı 15 bin 399 liradan, 19 bin 631 liraya yükseldi.
Üniversite daire başkanı nasıl olunur?
Buna göre, bakanlıklardaki daire başkanı dışındaki bir daire başkanlığına atama yapılabilmesi için atanacak kişinin en az 5 yıllık kamu hizmeti olması ve bu hizmetin de kazanılmış hak aylık derece ve kademesinde değerlendirilen hizmet sürelerinden olması gerekir.
Personel birimi ne iş yapar?
Personel birimi ne iş yapar?
Çalışanların özlük hakları, işe başlama, işten ayrılma, atama, izin, emeklilik vb. bütün işlemlerinin ilgili mevzuat çerçevesinde yürütülmesini sağlamak.
Devlet Personel Daire Başkanlığı kime bağlı?
Devlet Personel Daire Başkanlığı kime bağlı?
8 Haziran 1984 tarih ve 217 sayılı KHK ile Başbakanlığa bağlı olarak kurulan kurumun geçmişi, 17 Aralık 1960 tarihinde 160 sayılı Kanunla "Devlet Personel Dairesi" olarak kurulan faaliyete dayanmaktaydı. 8 Temmuz 2011 tarih ve 27988 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan tezkere ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na …
Yapı işleri Genel Müdürlüğü ne iş yapar?
– Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin ihtiyaç programlarını hazırlamak, her türlü etüt, proje ve maliyet hesaplarını yapmak veya yaptırmak, onaylamak veya onaylanmasını sağlamak.
Üniversite yapı işleri ne iş yapar?
YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANININ GÖREV VE SORUMLULUĞU Stratejik plan çerçevesinde dairenin bütçesini hazırlar ve Rektörlüğe sunar. Dairede çalışan bütün görevliler üzerinde genel yönetim, denetim, iş bölümü yapma, çalışma düzeni kurma, yetiştirme, hizmet içi eğitimi sağlama görev ve yetkilerine sahiptir.
Bilgi işlem Müdürlüğü ne iş yapar?
Bilgi işlem Müdürlüğü ne iş yapar?
Bilgi işlem sorumlusu, kurum bünyesindeki bilişim sistemlerinin bakım, onarım ve takibini yapmak, sistemlerin düzenli yedeklemelerini almak ve kesintisiz şekilde çalışmasını sağlamakla sorumludur.
Bilgi işlem görevlisi ne iş yapar?
Bilgi işlem görevlisi ne iş yapar?
Bilgi İşlem Elemanı; çalıştığı firmanın ihtiyaçlarına göre değişiklik gösteren, bilgisayar kullanarak girdi ve çıktı hazırlayan, raporlama yapan ve firmaların alt yapısını yöneten kişilere verilen mesleki unvandır. Windows tabanlı çalışmalar yürütür.