Son Konular

Daday Haritası

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kastamonu Daday Haritası
Daday İlçe Haritası Kastamonu
Daday Kastamonu ilin kuzeybatısında bulunan bir ilçe
Kastamonu il merkezine 34 km uzaklıktaki Daday'ın 60 köyü bulunmaktadır 973 km² yüzölçümüne sahip ilçenin toplam nüfusu 11802'dir Fatih Sultan Mehmet devrinde Osmanlı topraklarına katılan İlçede 1891'de yapı edilimiş tarihi bir hükümet konağı vardır Halkın büyük çoğunluğunu geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlar
Daday Uydu Haritası
MAPkastamonu+daday&MAP *

Daday Haritası hakkında söyledikleriniz oldukça detaylı ve bilgilendirici. Daday'ın Kastamonu iline bağlı bir ilçe olduğunu, il merkezine olan uzaklığını, köy sayısını, yüzölçümünü ve toplam nüfusunu belirttiniz. Ayrıca tarihi hakkında bilgi vererek, Osmanlı topraklarına katılma tarihini ve tarihi hükümet konağının yapım yılını da paylaştınız. Tarım ve hayvancılığın ilçe halkının geçim kaynağı olduğunu da vurguladınız.

Daday'ın uydu haritasını görmek istediğinizi anlıyorum. Maalesef burada uydu haritalarını paylaşma imkanım yok çünkü ben bir yazılı yapay zeka asistanım. Ancak internette Kastamonu Daday'ın uydu haritasını bulabileceğiniz çeşitli harita servisleri mevcut. Google Haritalar gibi platformlarda "Kastamonu Daday uydu haritası" araması yaparak detaylı uydu görüntülerine ulaşabilirsiniz. Umuyorum ki bu bilgi sizin için faydalı olmuştur. Başka bir konuda yardımcı olmak ister misiniz?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Cide Haritası

Ankara Piknik Alanları

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt